Sorina Pintea, Vocea României? A cântat o melodie îndrăgită de mulți români. Video inedit cu ministrul Sănătății

Sorina Pintea, Vocea României? A cântat o melodie îndrăgită de mulți români. Video inedit cu ministrul Sănătății

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea a apărut într-un clip video, într-o ipostază cu totul nouă. Momentul filmat în timp ce aceasta interpretează un șlagăr din Cenaclul Flacăra a putut fi urmărit mai ales în mediul online.

Sorina Pintea, Vocea României?

Materialul video a fost postat pe Facebook de către Felix Rache, președintele de la Pro România Buzău. În imagini se poate observa că Sorina Pintea poartă o ținută festivă, semn că participă la o petrecere. Mai mult, imaginile au fost însoțite și de un mesaj ironic, la adresa celei care face parte din Guvernul Dăncilă.

Sorina Pintea, Vocea României? A cântat o melodie îndrăgită de mulți români. Video inedit cu ministrul Sănătății
Sorina Pintea a interpretat un cunoscut șlagăr, la un eveniment privat

„Sorina Pintea si-a gasit o noua meserie – cantareata. Dupa 10 octombrie, toti cei din Guvernul PSD au nevoie de un nou loc de munca”, a scris Felix Rache, pe contul său de Facebook. Filmulețul a fost deja vizionat de câteva mii de ori de către internauții români. Mulți s-au întrebat, la fel de sarcastic, dacă urmează și o apariție în show-ul „Vocea României” a ministrului Sănătății.

Sorina Pintea a fost surprinsă când interpreta melodia „Taina”, de la trupa Partaj. E un cunoscut șlagăr, interpretat pe vremuri și la Cenaclul Flacăra. Imaginile au fost considerate inedite și au fost postate joi, de către Felix Rache, potrivit digi24.ro.

De asemenea, imaginile cu Sorina Pintea cântând au fost realizate la un eveniment privat, iar surse din PSD au susținut că muzica reprezintă o cunoscută pasiune a ministrului.

Când ar putea pica Guvernul Dăncilă?

PNL anunță că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă va trece de votul Parlamentului. Raluca Turcan susține că vor fi peste 233 de voturi și că negocierile cu parlamentarii pentru susținerea moțiunii sunt permanente. Ea a adăugat că decizia CCR cu privire la conflictul preşedinte – Guvern, referitoare la numirea miniştrilor interimari, confirmă faptul că Guvernul condus de Viorica Dăncilă a încălcat Constituția.

Guvernul Viorica Dăncilă ar putea să pica în următoarele zile. Moțiunea de cenzură intitulată „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis urgent” – citită în Parlament. Mai mult PNL a anunțat joi, pe 3 octombrie, că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă va trece de votul Parlamentului. Opoziția a mai vorbit și despre incompetența prim-ministrului Dăncilă, dar și despre șansele ratate de România, din pricina actualei guvernări.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI