26 sept. 2021 | 18:45

Accident horror în parcarea unui Lidl. O femeie a fost băgată sub mașină de un șofer VIDEO

News
Accident horror în parcarea unui Lidl. O femeie a fost băgată sub mașină de un șofer VIDEO
O femeie a ajuns sub o mașină care dădea cu spatele, în parcarea Lidl din Sighișoara

Imagini șocante în parcarea unui supermarket Lidl! Trecătorii au asistat la un accident horror petrecut ziua în amiaza mare. O femeie a ajuns sub roțile unui șofer inconștient. Imaginile cu un puternic impact emoțional fac înconjurul României.

În parcarea Lidl a avut loc un accident. Imaginile sunt horror

Aflată în parcarea Lidl, un lanț de magazine foarte cunoscut în țara noastră, o femeie a fost accidentată de către un șofer care nu s-a asigurat în momentul în care a dat cu spatele. Ce a urmat întrece orice imaginație!

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara au fost chemați să intervină urgent sâmbătă, 25 septembrie, în jurul orei 13.00, pentru salvarea unei victime rămasă sub un autoturism. Evenimentul rutier a avut loc pe strada Gheorghe Lazăr din Sighișoara.

Cum s-a întâmplat

În imaginile postate pe internet se poate vedea cum victima este lovită de un șofer care nu s-a asigurat atunci când a dat cu spatele pentru a ieși din parcarea Lidl. Femeia a fost efectiv băgată sub autoturism și târâtă câțiva metri. Vezi VIDEO aici.

Panicată, șoferița de 71 de ani, în loc să apese frâna, a accelerat, moment în care mașina s-a deplasat cu spatele, în timp ce victima era prinsă sub roți. În urma evenimentului rutier au fost tamponate alte două autovehicule parcate, anunță Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

Victima a fost dusă la spital

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Sighișoara pentru îngrijiri medicale.

”Astăzi, 25 septembrie a.c., în jurul orei 13.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Sighișoara au fost sesizați să intervină la un eveniment rutier, produs în parcarea unui supermarket din municipiul Sighișoara, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unui pieton.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, o femeie, de 71 de ani, din municipiul Sighișoara, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea manevrei de mers cu spatele, la ieșirea din parcare, a acroșat un pieton, femeie, de 45 de ani, din Sighișoara, care se afla în spatele autoturismului.

Ulterior, conducătoarea auto a mai tamponat alte două autovehicule parcate.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală, posibil ușoară a pietonului, care a fost preluat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, sub supravegherea unității de parchet competente.”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro