25 aug. 2021 | 07:08

Accident grav la Brașov între o ambulanță și un autoturism. Cinci persoane au ajuns de urgență la spital

News
Accident grav la Brașov între o ambulanță și un autoturism. Cinci persoane au ajuns de urgență la spital
Accident grav la Brașov

Un accident teribil a avut loc marți seară în Brașov, acolo unde o autospecială a Serviciului de Ambulanță Brașov și un autoturism s-au ciocnit violent într-o intersecție. La fața locului a fost solicitată o altă ambulanță care să transporte victimele la spital.

Care este starea victimelor

Accidentul s-a petrecut în cursul serii de ieri, la intersecţia străzii Morii cu strada Avram Iancu, acolo unde cele două mașini s-au ciocnit violent, rezultând mai multe victime. Acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportate cu o Ambulanță la cel mai apropiat spital.

„În urma impactului au rezultat 5 victime, care au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale de specialitate. Conducătorii auto nu au putut fi testaţi din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, acestora urmând a le fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a transmis Poliţia Judeţeană Braşov.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 21:00, atunci când Ambulanța a intrat în intersecția menționată cu semnalele luminoase și acustice pornite, iar șoferul unui autoturism Dacia Logan nu i-a acordat prioritate. Din păcate, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe trotuar, acolo unde a rupt un indicator.

Accident mortal în Bihor

Un accident tragic a avut loc, ieri, în Bihor, acolo unde două mașini s-au ciocnit violent. În urma impactului, o persoană a murit, iar alte cinci au fost transportate de urgență la spital, dintre care două persoane au rămas incarcerate. La fața locului s-a intervenit cu 4 echipaje de pompieri, paramedici și elicopterul SMURD.

Medicii au făcut toate eforturile omonești pentru a resuscita persoana intrată în stop cardio-respirator, dar din păcate, fără succes. Medicii au declarat decesul, transportând restul victimelor la spital.

Accident grav produs de un șofer de 83 de ani

Dezastru pe șosea după ce un șofer, în vârstă de 83 de ani, a intrat în coliziune directă cu un autoturism care circula regulamentar pe sensul opus. În urma impactului violent, șoferul de 83 de ani a murit, în timp ce șoferul celei de-a doua mașină, un bprbat de 53 de ani, cât și alți trei pasageri au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, bărbatul care a produs accidentul nu a mai putut fi salvat.

″Pompierii, cu ajutorul mijloacelor şi procedeelor specifice, au descarcerat un bărbat de 83 ani, inconştient. Imediat, victima a fost preluată de un echipaj de la SAJ care a început manevrele de resuscitare. Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanţă declarând decesul.

În urma accidentului rutier produs au mai rezultat două victime (un bărbat şi o femeie), ce au fost preluate şi transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Roman de către echipajele medicale SMURD şi SAJ. Alte două persoane au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

 

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro