Accident grav în Vaslui. Planul Roșu de intervenție a fost activat, care e bilanțul victimelor

Accident grav în Vaslui. Planul Roșu de intervenție a fost activat, care e bilanțul victimelor
Accident grav în Vaslui! Nouă răniți și două persoane decedate

Accident grav în Vaslui! Numărul accidentelor în care sunt implicați participanții la trafic cresc de la o zi la alta. Din păcate, o nouă dramă a avut loc astăzi în Vaslui. Autoritățile locale au anunțat Planul Roșu de intervenție. Iar bilanțul victimelor nu este unul, deloc îmbucurător.

Accident grav în Vaslui! Nouă răniți și două persoane decedate

Din păcate un nou accident a avut loc pe șoselele României. Informațiile de ultimă oră vorbesc de un accident grav în Vaslui. În urma aceste situații a fost activat Planul Roșu de intervenție. Din primele date, accidentul s-a rpdosu în județul Vaslui, între localitățile Popeni și Murgeni. În coliziunea extrem de dură au fost implicate cel puțin 11 persoane. În acest accident grav în Vaslui, spun autoritățile, au fost implicate, o căruță, un autoturism și un camion. Bilanțul este uunul dramatic, un copilaș de doar 3 anișori fiind declarat decedat, și o altă persoană adultă, conform Antena 3.

A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Informațiile furnizate de Ambulanța Vaslui spun că și la acastă oră sunt persoane încarcerate în grămada de fiare, din cauza accidentului. Ca urmare a acestei situații, așa cum spuneam, Planul Roșu de intervenție a fost activat, și se intervine cu „cu o autospecială pentru descarcerare, cinci ambulanțe SMURD (o ambulanță TIM și patru ambulanțe EPA) și patru ambulanțe aparținând SAJ Vaslui (trei ambulanțe tip B și o ambulanță tip C).”, anunță Ambulanța Vaslui.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență Podul Înalt al Județului Vaslui intervine cu forțe și mijloace specifice, pentru descarcerare, deblocare, evaluare și acordare de îngrijiri medicale și transport la unități medicale specializate, pentru victimele unui accident rutier produs în localitatea Popeni, comuna Zorleni (ieșirea spre Murgeni).

Din primele evaluări, ar fi vorba de cel puțin 11 persoane accidentate, din care:

  •  1 copil de 3 ani decedat;
  • 1 adult decedat;
  • 1 copil de 3 ani inconștient – cod roșu;
  • 1 copil de 4 ani inconștient – cod roșu;
  • 5 adulți conștienți – cod galben;
  • 2 adulți – cod verde.

Acestea sunt datele transmise de reprezentanții ISU Vaslui, la această oră. La fața locului a fost cerut și un elicopter SMURD pentru a putea transporta persoanele grav rănite către cele mai apropiate secții de urgență din județ. În funcție de cum evoluează lucrurile vom reveni cu noi informații despre drama din județul Vaslui.

Alte accidente grave și bilanțuri dramatice

În dimineața zilei de 10 iulie, un microbuz românesc a fost parte dintr-un accident rutier în Ungaria, autoritățile maghiare anunțând și bilanțul acestui dramatic accident. Accidnetul s-a produs pe Drumul European 42, între localitățile Földes și Berettyóújfalu, din vestul Ungariei.  În total, două persoane și-au pierdut viața, inclusiv șoferul microbuzului. Mai multe date desrpe această dramă, găsiți aici.

Urmăriți Playtech.ro și pe