Pipera: Un șofer a blocat trecerea tramvaielor, după ce a parcat foarte aproape de șine. FOTO

Pipera: Un șofer a blocat trecerea tramvaielor, după ce a parcat foarte aproape de șine. FOTO
Pipera: Un șofer a blocat trecerea tramvaielor, după ce a parcat foarte aproape de șine. FOTO Sursa foto: Facebook

A făcut-o lată. Întâmplare din București, zona Pipera. Un șofer cu Infiniti a blocat trecerea tramvaielor, după ce a parcat foarte aproape de șine.

Pipera: un șofer a blocat trecerea tramvaielor, după ce a parcat foarte aproape de șine

Un șofer, deținător de Infiniti, a oprit circulația în prima zi de săptămână, dar și prima zi de școală pentru toți micuții din România. Bărbatul a parcat foarte aproape de șine, astfel că a fost nevoie ca pentru toți participanții lui de trafic timpul să stea în loc. Cum șoferul nu era ”acasă”, Poliția încă îl caută. Pentru un moment, fără rezultat.

Un alt șofer precum acesta, dar de BMW și cu o doză mai mare de nesăbuință, a ajuns viral pe internet. Bărbatul a depășit coloana de mașini oprită la semafor într-o intersecție pe șinele de tramvai. Proptit în locul cu pricina, a început scandalul. Episodul a fost filmat cu o cameră de supraveghere montată în interiorul tramvaiului. În imagini se poate observa cum conducătorul auto este oprit pe linia de tramvai, iar în momentul în care se face verde la semafor, acesta nu vede, astfel că nu pornește. Claxonat de vatmanul tramvaiului, șoferul a ezitat în continuare să plece de pe loc.

Pipera: Un șofer a blocat trecerea tramvaielor, după ce a parcat foarte aproape de șine. FOTO
Sursa foto: Facebook

Vatmanul l-a împins cu tramvaiul și, furios din cale afară, deținătorul de BMW a încercat să coboare din mașină. A ajuns din nou în interiorul ei, căci tramvaiul tot spre el înainta. Despre imaginile apărute pe internet, Brigada Rutieră a Capitalei a menționat, pentru News.ro, că incidentul a avut loc pe 3 ianuarie, în jurul orei 13.10, și nu pe 5 ianuarie după cum era vehiculat.

S-a ales cu amendă și reținerea permisului

„S-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia şi nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare”, a informat Poliția.

Sursa menționată a informat că șoferul de BMW s-a ales cu o amendă contravențională de 2.230 de lei. Mai mult, s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI