Accident grav în București. Trei mașini, făcute praf din cauza unei greșeli banale. În ce stare se află victimele

Accident grav în București. Trei mașini, făcute praf din cauza unei greșeli banale. În ce stare se află victimele
Accident în Capitală în această dimineață Sursă foto: realitatea.net

Un accident nefericit a avut loc în această dimineață, în București, acolo unde neatenția unui șofer a fost la un pas să se transforme într-o adevărată tragedie. Trei mașini au fost distruse în totalitate, iar victimele încă nu își pot reveni din șoc.

Ce greșeală a făcut șoferul vinovat

O clipă de neatenție sau de nerăbdare poate să coste scump, plătind cu viața ta și a altor persoane nevinovate. În ciuda traficului aglomerat și a polițiștilor prezenți în trafic, un accident periculos a avut loc în București, în această dimineață.

De vină pentru cele întâmplate este un șofer neatent, care nu a acordat prioritate la schimbarea direcției de mers, moment în care a acroșat două autoturisme care circulau regulamentar.

Accidentul a avut loc pe Șoseaua Antiaeriană, acolo unde traficul a fost restricționat pentru zeci de minute. Din fericire, nu au existat victime, însă pagubele materiale sunt uriașe. Polițiștii prezenți la fața locului au efectuat testări cu aparatul etiloteste, rezultatul tuturor șoferilor fiind zero. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a descoperi cauza exactă a accidentului.

Femeie, strivită de un copac

O adevărată tragedie a avut loc în cursul zilei de ieri, în Suceava, acolo unde o femeie a murit după ce un copac a căzut peste mașina în care se afla cu soțul și copiii ei. Femeia era din București și se afla în vacanță în Suceava.

Ceasul rău a sosit într-o clipă, atunci când un copac bătrân a căzut exact în momentul în care mașina în care se afla femeia trecea prin acea zonă. Medicii au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a o resuscita, însă fără succes.
În urma tragediei, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, copacul căzut aflându-se pe o proprietate privată.

Potrivit autorităților, starea drumurilor trebuie verificată periodic, motiv pentru care se va decide cine se face vinovat pentru această tragedie.

„Județul Suceava este vizat de un cod portocaliu de vânt, însă nu este clar dacă arborele a căzut din cauza rafalelor. Este un copac masiv, bătrân și este singurul doborât în zonă. Un alt copac a căzut la Gura Humorului, dar și acolo solul este moale, deci se poate vorbi despre un cumul de factori, nu este numai vântul de vină, a explicat Alin Găleată, purtător de cuvânt la ISU Suceava, potrivit Digi24.

În momentul tragediei, femeia se afla în mașină cu cei doi copii ai săi și cu soțul, dar din fericire, toși ceilalți au reușit să iasp din mașină, scăpând fără răni majore. Femeia a rămas încarcerată, iar la sosirea echipajelor de intervenție, femeia se afla în stare de inconștiență.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI