Accident grav în București. 10 victime după ce șoferului i s-a făcut rău

Accident grav în București. 10 victime după ce șoferului i s-a făcut rău
Accident grav în București: 10 victime. Șoferului i s-a făcut rău

Un accident grav a avut loc în București în zona Gării Obor. 10 persoane au fost rănite în urma impactului, după ce șoferului i s-a făcut rău în timp ce se afla la volanul mașinii. Cum s-a întâmplat totul? Iată mai multe detalii de la Brigada Rutieră a Capitalei!

Accident grav în București: 10 victime

Zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după un accident petrecut în cursul zilei de miercuri. Totul s-a petrecut după ce un microbuz a intrat violent într-un altul care staționa.

Primele date arată că șoferul unuia dintre vehicule, un bărbat în vârstă de 53 de ani, care se deplasa pe șoseaua Gării Obor dinspre strada Baicului către Bulevardul Ferdinant I, a pierdut controlul volanului.

Concret, acesta a făcut un stop cardiac și a intrat într-un alt microbuz oprit pe dreapta, conform mediafax.ro. Din cauza impactului, microbuzul a proiectat alte două mașini de asemenea parcate.

În vehiculul afectat inițial se aflau nouă pasageri. Șoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere. Rezultatul a fost zero. În momentul actual se fac verificări pentru stabilirea cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

  • Vezi Galeria FOTO

„Când a ajuns în dreptul gării a pierdut controlul asupra direcţiei de mers”

„Conducătorul unui microbuz, în vârstă de 53 de ani, care se deplasa pe şoseaua Gării Obor dinspre strada Baicului, către bulevardul Ferdinand I, când a ajuns în dreptul gării a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un alt microbuz aflat în staţionare pe partea dreapta a sensului său de deplasare. Din impact microbuzul a fost proiectat în două autovehicule, staţionate şi acestea”, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui număr de zece persoane – conducătorul microbuzului şi nouă pasageri din acesta”, mai arată sursa citată. Traficul rutier din București este îngreunat și se desfășoară alternativ.

La fața locului au sosit de urgență mai multe echipaje de ambulanță și descarcerare. Pasagerii au fost transportați la spital. Printre victime se mai află și unul din șoferii implicați în accident.

Un număr de 8 echipaje SMURD, 2 echipaje de la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov și echipaje de descarcerare au intervenit. După prima evaluare s-a constatat că victimele se află în afara oricărui pericol. Acestea au ajuns la 5 spitale din Capitală. Din fericire, nu au mai fost rănite alte persoane care se aflau la fața locului în timpul ciocnirii dintre vehicule.