Accident cutremurător pe Autostrada București-Pitești. Daria, o tânără de 20 de ani, a murit pe loc, iar prietena sa se luptă să trăiască

Accident cutremurător pe Autostrada București-Pitești. Daria, o tânără de 20 de ani, a murit pe loc, iar prietena sa se luptă să trăiască
Accident mortal pe Autostrada București-Pitești

Un accident teribil petrecut pe Autostrada București-Pitești s-a soldat cu moartea a două persoane și cu rănirea gravă a une tinere. Tragedia a avut loc la kilometrul 26, în timp ce autoturismul în care se aflau victimele era staționat.

Daria își însoțea prietena la medic

Daria Lawen, o tânără cu o frumusețe angelică, a murit fulgerător, marți seară, într-un accident petrecut pe Autostrada București-Pitești. Alături de ea a murit și tatăl prietenei sale, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna doljeană Mârșani.

Totul s-a petrecut în drum spre București, acolo unde Alexandra urma să vină pentru a face niște investigații medicale. Daria a dorit să-i fie alături prietenei sale, așa că familia Alexandrei a luat-o și pe aceasta împreună cu ei. Din nefericire, în drum spre destinație, Alexandrei i s-a făcut rău în mașină, iar tatăl său a oprit pe drapta, în locul tragediei, pentru a-i acorda fiicei sale primul ajutor.

În spatele mașinii acestora s-a oprit un alt autoturism pentru a oferi ajutor. Nenorocirea mare a venit atunci când o autoutilitară nu a observat mașinile staționate, lovindu-le cu putere. Tatăl Alexandrei a fost ucis pe loc, fiing găsit între roțile autoutilitarei, în timp ce Daria a fost găsită moartă în mașină.

Alexandra a fost transportată la București, în comă, în timp ce mama ei s-a ales cu niște răni, însă se află în afara oricărui pericol, a transmis IPJ Giurgiu.

Comunitatea din Mârșani este în stare de șoc

Tragedia abătută asupra celor două familii a lovit întreaga comunitate, regretând pierderea timpurie a celor două persoane decedate, cât și starea critică a Alexandrei. Singura persoană care a scăpat teafără, mama Alexandrei, este marcată pe viață și nu poate accepta tragedia petrecută. Apropiații sunt în stare de șoc și nu au cuvinte care să poată exprima suferința trăită.

„O familie bună. Ştiu că plecaseră cu fata lor, Alexandra, la Bucureşti, la un control medical. Au luat-o cu ei şi pe o prietenă a fetei. Am înţeles că Alexandrei i-a venit rău, au oprit pe banda de urgenţă şi apoi s-a întâmplat tragedia. Îmi pare atât de rău. O familie distrusă, pur şi simplu, într-o clipă.

Mama Alexandrei s-a întors deja acasă. Ea i-a văzut pe amândoi morţi şi pe fata ei în comă. Vă daţi seama ce e în sufletul ei. Mai au un băiat, în clasa a opta, pentru ea e foarte greu“, a declarat Constantin Ghencioiu, primarul din Mârşani, potrivit gds.ro.

Daria, tânăra moartă în accident, era studentă la Facultatea de Fizică Medicală din Craiova, fiind extrem de iubită de colegi. După aflarea cumplitei vești, mulți colegi au transmis mesaje de condoleanțe și au scris povestea tristă de viață a fetei, crescută într-o familie destrămată.

“Atâtea amintiri cu tine… Oriunde erai împrăștiai zâmbete, voie bună, și erai mereu TU, cu bune cu rele, nu te putea schimba nimeni. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am putut cunoaște un om atât de minunat ca tine.

Odihnește-te în pace! Ai devenit un înger! Te vom iubi neîncetat! Familia Voltaire, prietenii, toată lumea care a reușit să te cunoască te vor păstra în inimi!“, a scris o prietenă de-a Dariei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI