Accident cu patru mașini implicate în București. Un autoturism a intrat într-o patiserie

Accident cu patru mașini implicate în București. Un autoturism a intrat într-o patiserie
O doamna a intrat cu masina de teren in patiserie

Accident cu patru mașini implicate în București. Un autoturism a intrat într-o patiserie. Accidentul în care au fost implicate nu mai puțin de 4 autoturisme s-a produs în această dimineață în București, la intersecția dintre șoseaua Mihai Bravu cu strada Vatra Luminoasă. Un automobil a ricoșat și a intrat în plin într-o patiserie care era deschisă la acea oră.

Mașină intrată într-o patiserie, în București. Patru mașini au fost implicate în accident

Patru mașini au fost avariate în urma unui accident produs sâmbătă dimineață la intersecția dintre șoseaua Mihai Bravu și strada Vatra Luminoasă. Una dintre mașini a ricoșat din impact și a ajuns direct într-o patiserie.

De altfel, chiar personalul patiseriei a fost cel care a dat alarma la 112, după ce oamenii s-au trezit cu un vehicul de teren în chioșc. În acel moment trei femei se aflau la muncă, din fericire niciuna nu a fost rănită.

Doi șoferi susțin că au trecut pe verde, chiar dacă veneau din direcții diferite

Șoferii celor două autovehicule care s-au ciocnit în plin susțin că au trecut amândoi pe culoarea verde a semaforului. De asemenea, rezultatul alcooltestului a ieșit zero pentru ambii șoferi, niciunul dintre ei neconsumând alcool. Nimeni nu a fost rănit, însă alte doua autoturisme au suferit avarii.

„Eu am traversat toată intersecția. Ajunsă aici am simțit o bubuitură și nu mai știu nimic absolut. Mi s-a tăiat filmul”, a spus șoferița a cărei mașină a intrat direct în patiserie.

O conductă de gaze și una de apă, avariate în urma accidentului

În plus, în urma accidentului, o conductă de gaze și una de apă au fost avariate, iar geamul patiseriei a fost spart. Din fericire, pentru că era foarte dimineață, pe trotuar nu se afla niciun pieton.

„La fața locului au ajuns de urgență  ambulanță SMURS și un echipaj al pompierilor. Femeia care se afla la volanul mașinii care a intrat în patiserie a reușit să iasă singură din mașină, pe ușa din spate. Aceasta acuza dureri de cap și era într-o stare de șoc, dar a refuzat transportul la spital”, a transmis reporterul Antena 3.

Circulația, restricționată pe sensul de mers către Obor

În urma accidentului circulația a fost restricționată pe o bandă de mers. „În urma accidentului nu au rezult victime”, a transmis ISU, subliniind că  circulația a fost restricționată pe prima bandă a Șoselei Mihai Bravu, pe sensul către Obor.