04 dec. 2022 | 09:38

Accident cu 15 mașini și o ambulanță, în Brașov. Fenomenul meteo care a dus la carambol

News
Accident cu 15 mașini și o ambulanță, în Brașov. Fenomenul meteo care a dus la carambol
Accident cu 15 mașini și o ambulanță, în Brașov

Accident spectaculos, duminică dimineață, la ieșirea din Brașov. 15 mașini și o ambulanță au fost implicate într-un carambol. Cauza ar fi fost un fenomen meteo extrem de periculos, nu viteza excesivă a șoferilor de la volanul autoturismelor.

Accident cu 15 mașini și o ambulanță, în Brașov

Accident spectaculos, duminică dimineață, la ieșirea din Brașov. 15 mașini și o ambulanță au fost implicate într-un carambol. Din primele informații, cauza producerii incidentului nu ar fi fost viteza excesivă, șoferii circulând regulamentar, ci un fenomen meteo periculos destul de des întâlnit în această perioadă a anului.

Duminică dimineața, pe șoseaua de la ieșirea din Brașov se formase gheață neagră, aproape imposibil de observat de conducătorii auto, potrivit Antena 3.

Cu doar câteva zile înainte, autoritățile au anunțat, prin Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, că sunt condiții de formare a poleiului pe mai multe drumuri din judeţul Harghita.

Temperaturile scăzute și carosabilul ud favorizează formarea poleiului, o atenționare fiind emisă, joi seara, pentru drumurile DN 12 Miercurea Ciuc – Tuşnad, DN 12A Miercurea Ciuc – Frumoasa şi DJ 123, în localitatea Sânmartin.

„Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, şoferilor li se recomandă să circule cu prudenţă, cu viteza adaptată în permanenţă condiţiilor meteo existente.”

Accident grav pe DN 71, sâmbătă seara

Un accident grav s-a produs sâmbătă seara pe drumul naţional 71, în judeţul Dâmboviţa, unde un autoturism s-a izbit violent de un TIR. În urma impactului, două persoane și-au pierdut viața.

La locul accidentului au fost mobilizate de urgenţă echipaje de intervenţie de la Detaşamentul Pucioasa cu două autospeciale dintre care una de descarcerare şi o ambulanţă SMURD şi două echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa.

Incendiu într-un centru comercial, zeci de persoane au fost evacuate

Sâmbătă, 3 decembrie 2022, un incendiu a izbucnit la panoul electric din centrul comercial Coresi din Brașov. În jur de 80 de persoane s-au autoevacuat, reprezentanții ISU precizând că nu au existat victime.

La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere, o autoscară şi un echipaj SMURD, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

„Aproximativ 80 de persoane, – angajaţi şi clienţi ai magazinului – s-au autoevacuat, nefiind înregistrate victime.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp, pompierii acţionând în continuare pentru ventilarea spaţiilor afectate de fum.”

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro