22 apr. 2024 | 20:32

Accesoriul inedit purtat de Carmen Iohannis, în Coreea de Sud. Prima Doamnă a atras toate privirile

Diverse
Accesoriul inedit purtat de Carmen Iohannis, în Coreea de Sud. Prima Doamnă a atras toate privirile
Accesoriul inedit purtat de Carmen Iohannis, în Coreea de Sud

Prima Doamnă a României a atras toate privirile, la cea mai recentă apariție alături de președinte. Carmen Iohannis a purtat un accesoriu inedit în Coreea de Sud. Au apărut primele imagini din vizita oficială a șefului statului în țara asiatică.

Klaus Iohannis și-a început vizita oficială cu un moment inedit

Luni, 22 aprilie 2024, președintele Klaus Iohannis și-a început vizita oficială în Coreea de Sud. Împreună cu soția sa, șeful statului a depus o coroană de flori la Cimitirul Național din Seoul.

”Vizita mea oficială în Republica Coreea a început astăzi, la Cimitirul Naţional din Seul. Am adus un omagiu victimelor de război din Coreea de Sud, onorând sacrificiul acestora pentru libertate, pace şi democraţie”, a transmis preşedintele Klaus Iohannis într-un mesaj pe X.

Într-una dintre imaginile publicate în mediul online, Klaus și Carmen Iohannis au fost surprinși ținându-se de mână, un gest făcut destul des de cuplu, în ciuda faptului că protocolul îl interzice, în mod normal, în astfel de situații, cei doi având calitate oficială, de reprezentanți ai statului român.

Carmen Iohannis, apariție impecabilă în Coreea de Sud

Primele imagini de la ceremonia solemnă au apărut pe pagina de social media a președintelui.

Îmbrăcată într-un costum negru ce îi vine impecabil, Carmen Iohannis a atras toate privirile în Coreea de Sud. Accesoriul inedit purtat de Prima Doamnă a fost o pereche de mănuși albe. Acestea au fost oferite celor doi reprezentați ai României în momentul în care au ajuns în fața monumentului dedicat victimelor războiului.

Tot luni, Klaus Iohannis a vizitat și Zona Demilitarizată coreeană. Înființată în 1953, aceasta este, de fapt, o fâşie de pământ ce traversează Peninsula Coreeană, având o lungime de 250 de kilometri şi o lăţime de patru kilometri. Ea funcţionează ca zonă tampon între Coreea de Sud şi Coreea de Nord.

„Astăzi am vizitat, de asemenea, zona demilitarizată și am primit o informare din partea comandantului UNC/CFC/USFK, generalul Paul LaCamera, cu privire la provocările în materie de securitate”, a mai anunțat Iohannis.

Te-ar putea interesa și: Ţinutele alese de Carmen Iohannis pentru slujba de Înviere şi prima zi de Paşte. Detaliul care a atras atenţia imediat. Foto

Accesoriul inedit purtat de Carmen Iohannis, în Coreea de Sud. Prima Doamnă a atras toate privirile

Cine îl însoțește pe președinte

Vizita oficială se va încheia miercuri, ocazie cu care vor fi semnate mai multe memorandumuri în domeniile apărării, energiei şi în cel al cooperării în situaţii de urgenţă.

Din delegaţia oficială care îl însoţeşte pe preşedintele României la Seoul fac parte şi membri ai Guvernului României – ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, ministrul Energiei, Sebastian Burduja şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Te-ar putea interesa și: Ce salariu va avea Carmen Iohannis după ce se vor mări salariile profesorilor. Va primi și spor de dirigenție

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cea mai frumoasă stradă a Europei e în România. Orașul care se mândrește cu o arteră de vis
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Capital.ro
Cea mai bună carne pentru grătar: ”Este cea mai sănătoasă alegere!”
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în SÂMBĂTA MARE! Este cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro