Accesoriul de 80.000 de euro purtat de Simona Halep în public. Puțini români își permit aroganța asta

Accesoriul de 80.000 de euro purtat de Simona Halep în public. Puțini români își permit aroganța asta
Simona Halep, printre cei mai bogati oameni din Romania

Accesoriul de 80.000 de euro purtat de Simona Halep în public. Puțini români își permit aroganța asta. Simona Halep se numără printre cei mai bogați oameni din România. Sportiva a câștigat mult din tenis, iar investițiile ulteriore i-au adus și mai mulți bani.

Simona Halep, prin București cu un accesoriu de 80.000 de euro. Despre ce este vorba

Simona Halep se numără printre cei mai înstăriți oameni din România. Sportiva a făcut bani mulți din tenis, însă și din alte investiții. Simona Halep este fană a mașinilor puternice și scumpe, astfel că nu își refuză nicio plăcere, indiferent de preț.

Zilele trecute, Simona Halep s-a fotografiat la o terasă de fițe din Capitală, pentru care sportiva a ales să poarte o ținută simplă: blugi gri, tricou negru și sandale roșii. De asemenea, și-a accesorizat outfit-ul cu bijuterii subtile, dar de foarte mulți bani.

Simona Halep, foarte discretă

Simona Halep, o persoană discretă cum o știm, nu îi place să fie în centrul atenției, însă deseori alegerile ei scumpe o aduc în lumina reflectoarelor. Nu mai este un secret că tenismena își permite să-și facă toate poftele.

Recent, ea a fost pozată cu un ceas foarte scump la mână. Este vorba despre o bijuterie prețioasă a unei companii elvețiene, care este de altfel și sponsorul campioanei din Constanța.

Ceasul Simonei Halep costă cât un apartament de 3 camere

Ceasul costă nici mai mult, nici mai puțin de 80.000 de euro, adică cât prețul unui apartament cu trei camere dintr-o zonă bună. Imaginea a fost postată chiar de Simona Halep pe Instagram și chiar a etichetat brandul cu care este în colaborare încă din 2016.

De altfel, acesta este și cel mai scump ceas cu care sportiva româncă a fost văzută până acum. Este vorba despre Big Bang One Click Saphire, o bijuterie care compune colecția ei impresionantă de ceasuri.

Simona Halep, 373 de săptămâni în top 10 WTA

În afară de aceste accesorii, Simona Halep mai colecționează și telefoane, după cum ea dezvăluia cu ceva timp în urmă. Timp de 373 de săptămâni, Simona Halep a reușit să se mențină în top 10 WTA. Anul 2013 a fost unul formidabil pentru sportiva din România, căci atunci a câștigat primele 6 titluri WTA în același an calendaristic.

La finalul celor 12 luni de foc, Simona Halep a fost desemnată cea mai bună jucătoare WTA și cea mai bună jucătoare a anului 2013 de către ESPN Center Court.

Câți bani a făcut Simona Halep din tenis

Performanțele fostului număr 1 WTA de-a lungul carierei s-au concretizat și în averea pe care aceasta a strâns-o.

Simona Halep a ajuns la un total de 38,97 de milioane de dolari, bani proveniți doar din câștigurile obținute din sport. Acest lucru o clasează pe locul trei în topul celor mai bine plătite sportive din lumea tenisului, ea fiind depăşită doar de către surorile Williams.