Accesoriul cu care umblă fata lui Gigi Becali pe stradă. Costă mai mult decât o mașină

Accesoriul cu care umblă fata lui Gigi Becali pe stradă. Costă mai mult decât o mașină
Cum a fost surprinsa fiica latifundiarului

Fiica mijlocie a lui Gigi Becali a avut o apariție extrem de luxoasă în Capitală. Alexandra are mare grijă la felul în care se îmbracă, iar opulența este un cuvânt care o caracterizează. Chiar înainte de sărbători, ea a avut o apariție remarcabilă în Capitală, purtând haine scumpe și un accesoriu care costă mai mult decât o mașină.

Alexandra Becali, apariție luxoasă în București

Alexandra Becali s-a născut într-o familie extrem de bogată și nu a avut niciodată lipsuri materiale, iar lucrul acesta se vede și în traiul pe care îl duce astăzi. Gigi Becali și-a răsfățat mereu fetele, pe Teodora, Alexandra și Cristina, îndrumându-le pașii întotdauna.

De altfel, el și-a învățat fiicele cum să facă afaceri și cum să agonisească o avere din imobiliare. Cele trei fiice ale latifundiarului trăiesc pe picior mare, iar asta se poate vedea la fiecare apariție în public a acestora.

Tânăra a apărut în zona Dorobanți, îmbrăcată cu un sacou elegant alb, o pereche de pantaloni din piele și pantofi cu toc. La toate acestea a accesorizat o geantă Chanel, care costă aproximativ 8.000 de euro.

Cu telefonul într-o mână și paharul de cafea în alta, Alexandra Becali și-a făcut treaba în zona de fițe a Bucureștiului, în care a ajuns cu mașina ei Bentley Continental GT Mulliner, cel mai nou model al Bentley.

A parcat în apropiere și a mers rapid să își ia o cafea, apoi s-a urcat la volanul bolidului și a pornit spre locul în care avea treabă.

Fetele lui Becali investesc în imobiliare

Alexandra este pasionată de modă, vacanțe și mașini de lux, lucru care se poate vedea și pe rețelele de socializare, unde fiica lui Becali postează fotografii cu ținute care mai de care mai scumpe și extravagante, vacanțe și mașini de lux.

De altfel, Alexandra investește și ea în imobiliare, la sfatul și îndrumarea tatălui său. Dumitru Dragomir a vorbit despre fiica mijlocie a lui Becali.

„Fetele lui construiesc. Am cunoscut-o pe Alexandra și este o fată absolut excepțională, cu bun simț. M-a impresionat! L-am felicitat pe Gigi pentru felul cum și-a crescut fetele”, a spus Dumitru Dragomir.

Gigi Becali are în plan un Cartier rezidențial în Pipera, prin intermediul Teodorei, iar următoarea investiție va purta numele Alexandrei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI