26 dec. 2021 | 16:40

Accesoriul cu care umblă fata lui Gigi Becali pe stradă. Costă mai mult decât o mașină

Monden
Accesoriul cu care umblă fata lui Gigi Becali pe stradă. Costă mai mult decât o mașină
Cum a fost surprinsa fiica latifundiarului

Fiica mijlocie a lui Gigi Becali a avut o apariție extrem de luxoasă în Capitală. Tânăra are mare grijă la felul în care se îmbracă, iar opulența este un cuvânt care o caracterizează. Chiar înainte de sărbători, ea a avut o apariție remarcabilă în București, purtând haine scumpe și un accesoriu care costă mai mult decât o mașină.

Fiica lui Becali, apariție fermecătoare în București

Atâta timp cât fata lui Gigi Becali s-a născut într-o familie extrem de bogată și nu a avut niciodată lipsuri materiale, este normal să te aștepți să o vezi afișând accesorii care pot costa o mică avere. Latifundiarul din Pipera și-a răsfățat mereu fiicele, îndrumându-le pașii întotdauna în acord cu principiile și modul lui de viață.

De altfel, el și-a învățat fiicele cum să facă afaceri și cum să agonisească profitabil din imobiliare. Cele trei fiice ale latifundiarului trăiesc pe picior mare, iar asta se poate vedea la fiecare apariție în public a acestora.

Tânăra a apărut în zona Dorobanți, îmbrăcată cu un sacou elegant alb, o pereche de pantaloni din piele și pantofi cu toc. La toate acestea a accesorizat o geantă Chanel, care costă aproximativ 8.000 de euro.

Cu telefonul într-o mână și paharul de cafea în alta, tânăra și-a făcut apariția în zona de fițe a Bucureștiului, în care a ajuns cu mașina ei, un Bentley Continental GT Mulliner, cel mai nou model al Bentley.

A parcat în apropiere și a mers rapid să își ia o cafea, apoi s-a urcat la volanul bolidului și a pornit spre locul în care avea treabă.

Fetele lui Becali investesc în imobiliare

Fiica mijlocie a lui Gigi Becali este pasionată de modă, vacanțe și mașini de lux, lucru care se poate vedea și pe rețelele de socializare, unde aceasta postează fotografii cu ținute care mai de care mai scumpe și extravagante, vacanțe și mașini de lux.

De altfel, blondina investește și ea în imobiliare, la sfatul și îndrumarea tatălui său. Dumitru Dragomir a vorbit despre fiica mijlocie a lui Becali.

„Fetele lui construiesc. Este o fată absolut excepțională, cu bun simț. M-a impresionat! L-am felicitat pe Gigi pentru felul cum și-a crescut fetele”, a spus Dumitru Dragomir.

Gigi Becali are în plan un Cartier rezidențial în Pipera, prin intermediul mezinei, iar următoarea investiție va purta numele fiicei mijlocii.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro