27 sept. 2021 | 11:13

A turnat o sticlă de Coca-Cola în chiuvetă și a lăsat așa 3 ore. E genial ce s-a întâmplat după

Diverse
A turnat o sticlă de Coca-Cola în chiuvetă și a lăsat așa 3 ore. E genial ce s-a întâmplat după
Truc genial. Cum te ajută Coca-Cola la treburile casnice

Coca-Cola este o băutură preferată de mulți români, dar ce se întâmplă în momentul în care aceasta este folosită și la treburile casnice? O gospodină a descoperit un truc genial, așa că multă lume o să se folosească de acest secret de acum încolo.

Truc uluitor. Ce a descoperit o gospodină când a turnat Coca-Cola în chiuvetă

Trucurile casnice în care sunt folosite produse simple sunt preferate de gospodine. Multe ingrediente din casă pot să salveze anumite suprafețe sau chiar să transforme rutina pe care o are toată lumea atunci când vine vorba despre curățenia din locuință.

Coca-Cola este una dintre băuturile accidulate preferate de români, dar puțini știu că aceasta poate să vină în ajutorul gospodinelor în momentul în care treburile casnice sunt neplăcute și parcă nu există soluție pentru ca ele să fie rezolvate într-un timp cât mai scurt.

Mai exact, chiar după ce ai savurat o cină plină de feluri de mâncare delicioase, este posibil ca vasele să îți dea mari bătăi de cap. Grăsimea acumulată este greu de îndepărtat, iar mirosul din chiuvetă o să te țină departe de bucătărie, așa că s-a descoperit un truc uluitor pentru a scăpa de probleme.

Cum te ajută Coca-Cola să scapi de mirosul neplăcut din chiuvetă

În cazul în care îți dorești să scapi de grăsimea din chiuvetă, folosește-te de Coca-Cola. Toarnă aproximativ 0,5 litri în gaura de scurgere și ferește-te din da drumul la robinetul de apă în următoarele 4 ore. O să observi imediat efectele sucului accidulat.

De asemenea, mai există câteva secrete pe care le folosesc gospodinele de pretutindeni pentru a se asigura că în bucătărie nu o să aibă probleme din cauza mirosului neplăcut, iar chiuveta o să funcționeze mereu ca și cum ar fi nouă.

Secretele gospodinelor. Treburile casnice nu au fost niciodată mai ușoare

Te poți folosi de cojile de portocale sau lămâi pentru a scăpa de mirosul bizar din chiuvetă. Pune apă caldă peste ele și așteaptă ca aroma să fie împrăștiată în bucătărie și o să simți imediat că locuința ta are un miros mult mai plăcut după ce ai spălat vasele pline de grăsime.

Mai mult, poți să pui și o linguriță de bicarbonat în gaura de scurgere, apoi să torni o soluție obținută din oțet alb și apă. Acest amestec o să te ajute să desfunzi scurgerile din casă fără să fie nevoie să chemi un specialist. O să economisești mulți bani dacă te folosești de aceste trucuri senzaționale.

 

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro