A treia etapă de relaxare din 15 iunie. Marcel Vela, anunțul pentru toți românii

Ministrul Internelor a anunțat a treia etapă de relaxare, din 15 iunie

Ministrul Internelor, Marcel Vela, vine cu vești foarte bune pentru populație. Se pregătesc noi măsuri de relaxare în fața pandemiei de coronavirus, iar autoritățile lucrează acum la acestea pentru a ne reîntoarce la o normalitate mult așteptată.

Ministrul Internelor a anunțat a treia etapă de relaxare, din 15 iunie

Ministrul Internelor a făcut declarații promițătoare în timpul unei intervenții la televiziunea Digi 24, însă nu a vrut să dea prea multe detalii despre etapa a treia de relaxare a măsurilor, dar a avansat o dată, și anume data de 15 iunie, când românii vor mai primi puțină libertate.

„Pentru a treia etapă de relaxare vor fi multe surprize plăcute. Nu vreau să spun acum care din ele, pentru că nu este corect față de colegii mei cu care voi lucra.

”Trecem spre o normalitate cât mai dorită și apropiată de ceea ce estimăm fiecare dintre noi”

Cu siguranță vor fi bine primite de către populație, dar vreau să precizez că sunt în funcție și de analiza, de statistica epidemiologică, de consultarea specialiștilor în boli infecțioase.

Mă bazez pe responsabilitatea tuturor compatrioților, astfel încât să nu crească aceste cazuri de îmbolnăviri, și din 15 iunie să trecem spre o normalitate cât mai dorită și apropiată de ceea ce estimăm fiecare dintre noi. Din 15 iunie va urma o nouă etapă de relaxare”.

Până atunci însă, este nevoie în continuare ca populația să realizeze pericolul la care se expune dacă merge în locuri publice închise fără măști de protecție. Iginenizarea mâinilor rămâne și ea o prioritate pentru ținerea infecției la depărtare.

Ultimele date oficiale arată că România înregistrează un ttal de 20,290 de cazuri de infectare cu coronavirus, sâmbătă fiind înregistrate 187 de cazuri noi. Numărul total al deceselor a ajuns la 1,318, din care sâmbătă au fost înregistrate două victime. Din totalul de îmbolnăviri, au fost declarate videcate un număr de 14,419 de persoane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI