21 feb. 2024 | 20:21

A topit aproape 40 de kilograme în 10 luni, dar a fost o luptă pentru viaţă, de fapt. Problema de sănătate pe care o avea Mihai Dedu

Monden
A topit aproape 40 de kilograme în 10 luni, dar a fost o luptă pentru viaţă, de fapt. Problema de sănătate pe care o avea Mihai Dedu

Prezentatorul Pro TV Mihai Dedu a impresionat românii când a dezvăluit că a slăbit aproape 40 de kilograme în 10 luni de zile. Numai că, dacă unii credeau că totul s-a rezumat la o ambiție, vor fi probabil surprinși să afle că, în realitate, bărbatul s-a luptat împotriva morții. „Mi-a spus că nu apuc 6 luni”.

Cum a ajuns Mihai Dedu să se îngrașe atât de mult

Este greu de crezut că Mihai Dedu mai are nevoie de prezentări. Prezentatorul Pro TV este cunoscut încă de pe vremea când era sportiv de performanță. De cinci ori a fost campion național la atletism. Totuși, pe măsură ce timpul a trecut, neglijența și-a spus cuvântul în stilul său de viață.

Așa se face că Mihai Dedu a ajuns să pună multe kilograme în plus pe corpul bine lucrat de atlet. A reușit să slăbească de mai multe ori, însă acum, la 56 de ani, nu a mai fost la fel de simplu. Totul a început de la o ambiție, însă nimeni nu bănuia cum avea să se finalizeze.

I s-a făcut rău și a apelat la medici

Mihai Dedu a început procesul de slăbire. La început, a făcut foamea, însă n-a dat jos niciun kilogram. Apoi, a început să piardă în masă, însă să se simtă foarte rău. A pus totul pe seama faptului că nu mânca. După două săptămâni, a decis totuși să consulte un specialist.

Ajuns la medic, Mihai Dedu a aflat că suferea de mai multe afecțiuni. Pe interior, era rupt, după cum a declarat. Nici pe partea cardiovasculară nu stătea bine. Tensiunea, pancreasul, ficatul, toate îi erau afectate. Cel din urmă organ nici nu se mai vedea la ecografie, din cauza grăsimii abdominale.

Boala de care Mihai Dedu suferea, fără ca măcar să știe

„Dacă în primele 30 de zile de dietă cruntă nu dădusem jos niciun gram, deși făceam foamea, a venit reversul: ziua și kilogramul. Până la un moment dat, când m-am speriat: 25 de kilograme în mai puțin de 2 luni”, a spus Mihai Dedu, în podcastul Acasă la Măruță.

Prezentatorul Pro TV suferea de diabet de tip 2. Și nici nu știa! Mihai Dedu a explicat că a făcut colonoscopie, fiind bucuros că a apelat la medic, în cazul contrar riscând să dezvolte cancer. Veștile rele au năvălit asupra lui, astfel încât lupta pentru slăbit s-a transformat, de fapt, într-o luptă pentru viață.

Mihai Dedu, la podcastul lui Cătălin Măruță

„Doctorul mi-a spus că nu apuc 6 luni”

„Din 38 de analize de sânge, 30 erau cu roșu! Doctorul mi-a spus că nu apuc 6 luni. Atunci, poate că m-am gândit la moarte. Soția și Matei plângeau pe la colțuri”, a dezvăluit Mihai Dedu, în interviul acordat lui Cătălin Măruță.

În prezent, prezentatorul Pro TV are mai puțin cu aproape 40 de kilograme, record atins în 10 luni. Bărbatul a explicat că și-ar dori ca oamenii să extragă din experiența lui tot ceea ce este bun. „Nu vreau păreri de rău”, s-a exprimat acesta.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Rețeta pe care o adoră Ion Iliescu. Are un sos special
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Capital.ro
Orașul în care se va deschide cel mai mare obiectiv industrial din România. Investiția se ridică la 1,4 miliarde de euro
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro