A spălat după 3 luni o bluză îngălbenită și a folosit un ingredient special. Ce s-a întâmplat după ce a scos-o din mașina de spălat

A spălat după 3 luni o bluză îngălbenită și a folosit un ingredient special. Ce s-a întâmplat după ce a scos-o din mașina de spălat

Dacă întâmpini dificultăți în procesul de spălare a celor mai purtate articole vestimentare ale tale, ei bine, ai mare noroc, deoarece gospodinele ți-au pregătit un truc genial prin care poți elimina cele mai dificile pete folosind un singur ingredient special. Despre ce este vorba.

Cum redai albul hainelor vechi folosind un singur ingredient-cheie

Cu siguranță ți s-a întâmplat, nu doar o dată, să vrei să porți cămașa albă favorită și să realizezi că are o pată galbenă, imensă, chiar pe piept sau pe mâneci.

Ei bine, internauții au găsit soluția ideală cu ajutorul căreia vei putea reda albul strălucitor al hainelor tale, fără să cumperi substanțe chimice din comerț. Secretul este să utilizezi ulei de floarea soarelui.

Pentru a prepara soluția-minune, ai nevoie doar de următoarele ingrediente:

  • 10 litri de apă clocotită
  • o lingură de detergent pentru rufe
  • o lingură de bicarbonat de sodiu
  • 4 linguri de ulei de floarea soarelui
  • 4 linguri de înălbitor

Acest truc genial a căpătat foarte multă popularitate în mediul online, în ultima perioadă. După ce te-ai asigurat de procurarea tuturor ingredientelor necesare, te poți apuca de treabă, în voie.

Pentru început, vei pregăti hainele pentru spălat, fără să te îngrijoreze faptul că articolele tale vestimentare sunt albe sau viu colorate.

Citește și Temperatura la care trebuie să speli hainele albe la mașina de spălat. Doar așa le păstrezi culoarea imaculată

Uleiul de floarea soarelui face minuni pentru rufele tale

Mai departe, vei turna toate ingredientele menționate, într-o cratiță de mari dimensiuni, pe care le vei amesteca foarte bine. Substanțele trebuie omogenizate, pentru ca acestea să se dizolve.

Pasul următor necesită să pui cratița pe aragaz, la foc mare. Vei fierbe hainele în această soluție preț de 20 de minute. Apoi, după ce vei lua cratița de pe foc, o vei lăsa în balcon sau în baie, peste noapte, cu tot cu rufe.

A doua zi, dimineața, vei pune rufele la mașina de spălat, așa cum faci de obicei. Rezultatele vor fi incredibile, odată ce hainele tale vor fi curate și uscate.

Combinația dintre uleiul de floarea soarelui și bicarbonatul de sodiu te va ajuta să înlături chiar și cele mai dificile pete, precum cele de ulei de motor, vopsea sau cerneală.

Citește și A turnat oțet în mașina de spălat la fiecare 3 săptămâni și a descoperit un truc foarte util. Ce s-a întâmplat după două luni

Urmăriți Playtech.ro și pe