VIDEO A șocat întregul cartier: ce căuta un copil pe marginea clădirii, de ce a fugit de părinți

VIDEO A șocat întregul cartier: ce căuta un copil pe marginea clădirii, de ce a fugit de părinți

Se spune că un copil mic trebuie supravegheat permanent, dacă vrei să supraviețuiască. Nimeni nu a înțeles mai bine valoarea acestor cuvinte decât părinții copilului din clipul de mai jos.

Un clip de la care ți se ridică tensiunea și îți taie respirația a ajuns online la începutul acestui an. Acesta a fost imortalizat de la distanță în localitatea Playa Paraiso din Spania. În timp ce îl privești și încerci să-ți aduci aminte să respiri, te întrebi de ce cineva a stat să filmeze scena, în loc să salveze copilul de la moarte.

În loc să stea cu telefonul pe geam, mai bine alerga pe scări mâncând pământul, sperând să nu fie prea lent.  Dacă s-ar fi întâmplat însă asta, acele momente nu ar fi făcut înconjurul lumii.

copil pe balcon

Un bebeluș a fost filmat în timp ce se plimba pe marginea unui clădiri la o înălțime semnificativă. Pare să fi ieșit de pe balcon la etajul patru, într-un moment de neatenție al părinților. Deși vârsta este imposibil de deslușit de la distanța asta, este evident că vorbim de un bebeluș, nu cred să aibă mai mult de 2 ani.

Micuțul a sărit balustrada de la balcon și a început să se deplaseze pe marginea clădirii, pe exterior, în timp ce părinții erau la duș. Conform paginii de Facebook ”I love Tenerife!” pe care a fost integrat clipul, momentele tensionate au fost filmate de fiica unui turist care stătea la un apartament din apropiere. Tânăra videografă a spus că ea a filmat scena în timp ce tatăl ei alerga către clădire pentru a încerca să facă ceva, să anunțe pe cineva.

La momentul redactării acestui material, clipul are aproximativ cinci milioane de vizualizări, 18 mii de comentarii și 40.000 de partajări. Din fericire, copilul a supraviețuit, iar asta este cel mai important. Nu putem decât să sperăm că părințiilor le-a folosit întreaga experiență ca o lecție importantă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI