11 iul. 2023 | 10:30

A slăbit peste 100 de kilograme fără operaţie. Detaliile care i-au schimbat viaţa, bărbatul s-a transformat total

News
A slăbit peste 100 de kilograme fără operaţie. Detaliile care i-au schimbat viaţa, bărbatul s-a transformat total
Cum a slăbit un bărbat 12 kg în doar 24 de ore. Metoda periculoasă pe care nu o recomandă nimănui

Problemele de greutate sunt cele mai comune în societatea noastră. O mulțime de oameni duc o luptă grea cu kilogramele în plus, dar trebuie să știe că au nevoie de puțină ambiție și soluțiile potrivite ca să scape de ele. Un bărbat a reușit să dea peste 100 de kilograme făcând asta în fiecare zi.

Un bărbat a scăpat de peste 100 de kilograme

Povestea impresionantă a bărbatului care a slăbit 127 de kilograme este una plină de determinare, efort și perseverență. În ciuda provocărilor, el a reușit să își schimbe complet stilul de viață și să obțină rezultate remarcabile, după ani întregi în care ajunsese să nu mai aibă o viață normală.

Dave mânca zi de zi chipsuri, cârnați, mâncare grasă și nesănătoasă și ajunsese să cântărească 217 kilograme. Nu își mai găsea haine pe mărimea lui, ajungând la 8XL și îi era tot mai greu să meargă până la serviciu.

Tot din cauza greutății care creștea incontrolabil s-a ales cu probleme grave de sănătate: diabet, tensiune arterială mare, colesterol, gută și apnee în somn.

„Îmi era greu să merg până la serviciu, ieșeam afară atât de rar că eram aproape complet imobilizat. Era din ce in ce mai greu pe măsură ce luam în greutate, iar lumea mea practic se micșora.”, mărturisește Dave.

Cum a slăbit bărbatul 127 de kilograme

A ajuns la capătul puterilor și a decis să își schimbe stilul de viață. A renunțat la mâncarea nesănătoasă, la sucuri și dulciuri și a început să facă mișcare în fiecare zi. În doar doi ani, Dave a ajuns să parcurgă pe jos 9.700 de kilometri.

Dave a dezvăluit pentru toată lumea că cel mai mult a contat alimentația sa. A avut un meniu bogat în carne slabă, pește sau sucuri naturale din fructe și legume. În plus, a renunțat la mesele târzii și a încercat să aibă un program bine organizat.

„Încap în scaunul mașinii mele si în autobuze și trenuri și avioane. Nu mai stau cu teama că se poate rupe banca cu mine. Pot să îmi cumpăr haine de oriunde și să îmi pun singur șosetele. Pot să merg kilometri întregi, să alerg și să cobor scările”, a mărturisit bărbatul, potrivit Fox News.

Este mândru acum că lumea nu îl mai arată cu degetul și se bucură că se simte mai bine. În plus, este mai activ, se plimbă mult și viața lui este cu totul alta.

 

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Sfaturi înainte de-a ține post. Aceste alimente trebuie consumate neapărat
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Ordin de la Comisia Europeană. România e obligată până în 2030
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
AMENZI de 3.000 de lei pentru cei care STAU LA BLOC. ACUM e total INTERZIS
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro