A renunțat la fotbal, iar acum vinde înghețată în parc. Fostul fotbalist de la Națională i-a surprins pe clienți

A renunțat la fotbal, iar acum vinde înghețată în parc. Fostul fotbalist de la Națională i-a surprins pe clienți

A jucat în echipa națională și în Liga Campionilor, dar s-a reprofilat. Fostul câștigător al Ligii I s-a apucat de afaceri și vinde un produs la mare căutare, la orice vârstă.

A renunțat la fotbal, iar acum vinde înghețată în parc

Pentru Dacian Varga există viață și după fotbal. Ajuns la 35 de ani, fostul fotbalist a intrat în lumea afacerilor și deține mai multe spații comerciale. Unul dintre acestea se află în Parcul Circului, acolo unde fostul fotbalist deține un chioșc unde se găsesc înghețată, sucuri, dulciuri, popcorn și jucării. La fel ca mulți alți comercianți, și Dacian Varga a fost afectat de pandemie, fiind nevoit să închidă spațiile comerciale pe perioada stării de urgență, însă în weekendul trecut și-a repornit afacerea. Și nu oricum, ci fiind prezent în mijlocul angajaților pentru a-i ajuta în servirea clienților. Se pare că cererea a fost destul de mare, mai ales că era weekend și veneam după două luni cu multe restricții.

Dacian Varga a fost surprins de colegii de la sport.ro cum își întâmpina clienții la chioșcul său din Parcul Circului. Dezinvolt, ca și atunci când se afla pe terenul de fotbal, Dacian Varga nu s-a rușinat cu noua sa postură. Se apropie de 36 de ani și, după ce a renunțat în vara anului trecut la fotbal, își regândește iată strategia pentru viitor. Dacă fotbalul nu îi mai aduce momentan venituri, poate doar dacă ar îmbrățișa meseria de antrenor, Dacian Varga se adaptează situației actuale și încearcă să-și dezvolte afacerile. Practic, investește banii câștigați în fotbal.

Dacian Varga era preferatul lui Dan Petrescu la Unirea Urziceni

Dacian Varga a rămas cu amintiri plăcute din fotbal. Se poate mândri că a lucrat cu un antrenor mare, Dan Petrescu, care l-a apreciat foarte mult, a cucerit un titlu național, a jucat în grupele Ligii Campionilor și a fost selecționat și în echipa națională, chiar dacă doar de patru ori.

Născut la data de 15 octombrie 1984, la Petroşani, Dacian Varga a jucat la juniorii lui Dinamo (e pe undeva normal, tatăl său, Ioan Varga, a jucat la Dinamo), din 1996 până în 2001, transferându-se apoi la Sportul Studențesc.

Cea mai mare performanță a sa rămâne titlul de campion cu Unirea Urziceni, în sezonul 2008-2009, sub comanda lui Dan Petrescu, antrenor pe care l-a urmat în 2011 în Rusia, la Kuban Krasnodar. Cariera lui Dacian Varga cuprinde echipele Sportul Studenţesc, Unirea Urziceni, Rapid, Kuban Krasnodar, FC Vaslui, Craiova, ASA Tg. Mureş, Petrolul, iar ultima experienţă a fost la CS Dinamo, grupare controlată de Nicolae Badea, în liga a patra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI