A pus zahăr în șampon și s-a spălat așa pe cap. Trucul care îți face părul moale

A pus zahăr în șampon și s-a spălat așa pe cap. Trucul care îți face părul moale
A pus zahăr în șampon și s-a spălat așa pe cap.

A pus zahăr în șampon și s-a spălat așa pe cap. Care este trucul care îți face părul moale. Frumusețea părului este foarte importantă, mai ales pentru femei. Ea dă încredere în sine, dar reflectă însă și sănătatea și îngrijirea. Un păr îngrijit necesită și o serie de produse cosmetice dedicate, dar rezultate bune se pot obține și atunci când apelezi la trucuri naturale. Trucul propus astăzi este pe bază de zahăr și este secretul unui peeling de impact, economic și extrem de accesibil.

A pus zahăr în șampon și s-a spălat așa pe cap

Zahărul ajută la îmbunătățirea aspectului părului. Evident, trebuie însoțit de o dietă sănătoasă, cu lichide multe. În plus, părul trebuie spălat cu apă călduță, nu fierbinte. Iar adăugând zahăr în șamponul tău, acesta ajută la procesul de exfoliere delicată și curățare profundă a scalpului, îndepărtând particulele ce înfundă foliculii și controlând excesul de ulei și îndepărtând murdăria încorporată.

Zahărul pus în șampon ajută, de asemenea, și la prevenirea mătreții. El curăță în profunzime, reduce acumularea de celule moarte ce ajută la prevenirea apariției mătreții și a mâncărimii.

Zahărul pus în șampon regenerează scalpul. Acest procedeu ajută deci la stimularea circulației sângelui și îl ajută să crească, dar îl face să pară mai luminos și mai viu.

Zahărul pus în șampon face părul moale, dar și mai ușor de pieptănat. În plus, reduce căderea lui. Datorită exfolierii, procedeul elimină toxinele ce se acumulează în scalp și elimină grăsimea inutilă și împiedică căderea firelor de păr.

Zahărul pus în șampon stimulează creșterea și îl ajută să crească. Pentru a face acest truc, ai nevoie de: șampon specific pentru părul tău și trei linguri de zahăr. Cum procedezi: mai întâi se amestecă bine șamponul cu zahărul. Se udă bine părul, se aplică apoi șamponul cu zahăr. Se masează câteva minute și se clătește bine. Se utilizează apoi balsam de la mijloc până la vârfuri. Acest amestec se utilizează doar la fiecare patru spălări, altfel poți irita scalpul.

Cum te speli corect pe cap

Un păr frumos presupune și o spălare adecvată a părului. Se folosește apă călduță, nu fierbinte, și trebuie să te asiguri că părul e foarte bine înmuiat înainte să aplici șamponul.

Se toarnă o cantitate mică de șampon în palmă, se freacă palmele ca să obții spumă, apoi se aplică pe scalp. Se poate dilua șamponul cu puțină apă. Trebuie să știi că o cantitate mare de șampon nu asigură și o spălare mai eficientă. El usucă părul inutil. Scalpul se spală cu mișcări circulare și se folosesc buricele degetelor, masând energic.