A pus tricourile ude de transpirație pe balcon și a aruncat bicarbonat de sodiu peste ele. După câteva ore, a rămas șocat

A pus tricourile ude de transpirație pe balcon și a aruncat bicarbonat de sodiu peste ele. După câteva ore, a rămas șocat
A pus tricourile ude de transpirație pe balcon și a aruncat bicarbonat de sodiu peste ele. După câteva ore, a rămas șocat

Un dezavantaj major este transpirația! Din păcate, transpirația se poate lipi de hainele noastre și poate rămâne chiar și după ce hainele sunt spălate și uscate. Iată ce s-a întâmplat după câteva ore după ce a pus tricourile ude de transpirație pe balcon și a aruncat bicarbonat de sodiu peste ele.

Bicarbonat de sodiu peste tricourile ude de transpirație

Bicarbonatul de sodiu poate ajuta la îndepărtarea mirosurilor înțepătoare din rufe chiar și atunci când persistă după spălări repetate. Bicarbonatul de sodiu funcționează și ca un stimulator pentru rufe pentru a ajuta la albirea acestora și a recăpătării culorilor și pentru a împrospăta rufele, ajutând la eliminarea mirosurilor.

Iată cum să îndepărtați mirosurile de transpirație de pe haine, astfel încât să puteți începe în fiecare zi cu haine proaspete!

Tricouri ude de transpirație și bicarbonatul de sodiu

În timp ce detergenții parfumați și alte tratamente pentru rufe doar maschează mirosurile cu mirosuri artificiale, bicarbonatul de sodiu elimină de fapt multe mirosuri prin neutralizarea acizilor care produc mirosul.

Bicarbonatul de sodiu este alcalin – opusul acidului – și este cel mai eficient în eliminarea compușilor cu miros acid, cum ar fi cei din laptele acru, fum, transpirație și vărsături. Bicarbonatul de sodiu poate absorbi, de asemenea, uleiurile care introduc mirosuri în rufe.

Eliminarea mirosurilor de transpirație cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu uscat frecat direct pe haine poate îndepărta mirosul. Și pentru că este bicarbonat de sodiu, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la resturile dure care pot fi lăsate pe haine. Bicarbonatul de sodiu, de asemenea, luminează și albește. Folosirea bicarbonatului de sodiu ca agent de îndepărtare a petelor este o alegere excelentă pentru haine.

Dacă hainele mirositoare nu pot fi spălate imediat, presărați bicarbonat de sodiu direct pe ele și, când aveți timp, spălați-le ca de obicei. 

Bicarbonatul de sodiu – inamicul mirosurilor

Chiar și tricourile ude de transpirație arată și miros mai proaspăt atunci când sunt tratate cu bicarbonat de sodiu. Dacă tricourile ude de transpirație sunt puse pe balcon și se aruncă bicarbonat de sodiu peste ele mirosul va fi eliminat aproape în totalitate și tricourile murdare pot fi băgate în șifonier alături de celelalte haine fără să mai existe vreo grijă.

Peste pălării, mănuși, eșarfe, bandane și alte articole de îmbrăcăminte lavabile se poate presăra bicarbonat de sodiu pentru a le scăpa de mirosurile de transpirație. Niște bicarbonat de sodiu poate face minuni cu multe mirosuri transpirație.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI