A pus sare peste căpșunile din apă și a crezut că nu vede bine. Ce a apărut lângă ele, imediat

A pus sare peste căpșunile din apă și a crezut că nu vede bine. Ce a apărut lângă ele, imediat
Ce se întâmplă, de fapt, dacă pui sare peste căpşunile din apă

Un experiment inedit face furori în întreaga lume. O tânără a pus sare peste căpşunile din apă. S-a îngrozit când a văzut ce a apărut imediat lângă ele. Imagini virale!

Ce se întâmplă dacă pui sare peste căpşuni

Un experiment inedit a devenit viral pe TikTok. După ce o tânără a pus sare peste apa în care spăla căpşunile cumpărate, aceasta a observat un lucru incredibil. Mai exact, din fructe au început să iasă viermişori. Imediat, trucul a fost preluat de zeci de mii de utilizatori ai celebrei platforme, multe dintre persoanele care au văzut clipurile susţinând că li s-a tăiat pofta de mâncare.

Mai mult, există chiar şi un hashtag dedicat acestui experiment – #strawberrybugs. Aceste video-uri au înregistrat aproape 15 milioane de vizualizări în doar câteva săptămâni. Deşi mulţi internauţi au catalogat această experienţă ca fiind una groaznică, specialiştii susţin că prezenţa viermişorilor sau a păianjenilor în căpşuni este una cât se poate de normală.

Ce se întâmplă, de fapt, dacă pui sare peste căpşunile din apă
Ce se întâmplă, de fapt, dacă pui sare peste căpşunile din apă

“Dacă obişnuieşti să mănânci produse proaspete, precum fructe, legume sau verdeţuri, e foarte posibil să înghiţi şi aceşti gândăcei sau viermi. Noi, entomologii, glumim câteodată şi spunem: Hei, un pic de proteină nu are ce strică. Dar aceştia sunt inofensivi şi nu cauzează probleme gastrointestinale”, spune Greg Loeb, entomolog şi profesor la Universitatea Cornell din New York.

Ace de cusut în căpşuni

Dacă viermişorii găsiţi în căpşuni sunt inofensivi, acele de cusut cu siguranţă vă pot provoca afecţiuni grave. Din păcate, astfel de situaţii apar din ce în ce mai des în ultimii ani. În 2018, întreaga lume afla despre căpșunile contaminate cu ace de cusut din Australia. Ministrul Sănătății, Greg Hunt, a cerut ca fenomenul care a luat amploare să fie atent investigat.

“Este o infracțiune perfidă și un atac asupra oamenilor”, a declarat acesta.

Statul Queensland oferea atunci chiar şi o recompensă de 100.000 de dolari australieni oricui reușește să ofere informații care să ducă la prinderea vinovatului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI