A pus pudră de talc la rădăcina florilor din ghiveci și a așteptat. Ce truc genial a descoperit

A pus pudră de talc la rădăcina florilor din ghiveci și a așteptat. Ce truc genial a descoperit
Poți folosi pudra de talc folosită în grădină

Pudra de talc pentru bebeluși, este un butoi cu pulbere de idei de remedii la domiciliu. De la ameliorarea spălării și până la împrospătarea cutiei de gunoi, acest articol la îndemână este mai bun decât pentru a proteja fundul bebelușilor. Disponibilă la majoritatea magazinelor, și la prețuri ieftine la unele magazine, veți dori să vă aprovizionați cu câteva sticle după ce vedeți cum vă poate ajuta în grădină.

Poți folosi pudra de talc folosită în grădină

Toate mămicile știu că pudra de talc este foarte bună atunci când vine vorba de bebeluși, sau de scoaterea mirosurilor neplăcute. Dar nu veți crede toate modurile în care poate ușura și grădinăritul.

Dacă stropiți bulbi de plante cu pudră de talc, rădăcinile lor sunt mai puțin susceptibile să putrezească. Pudra de talc funcționează și ca un strat frumos de protecție împotriva șoarecilor flămânzi.

Puteți folosi pudra pentru a împiedica distrugătoarele de frunze să ronțăie plantele. Presărați puțină pudră pe frunze și aplicați din nou după fiecare ploaie până când sezonul de gândaci se termină. Noul gust va împiedica insectele să își ia masa obișnuită, iar grădina dvs. vă va mulțumi.

Unii oameni încearcă să folosească pudra pentru a respinge iepurii și veverițele, stropind în jurul plantelor și florilor. Iepurilor, în general, nu le place gustul sau mirosul pudrei și le-ar putea descuraja pentru o scurtă perioadă de timp, însă faptul că este atât de ușor și fin înseamnă că cea mai mică briză o va sufla.

Praful face minuni dacă-l pui într-un ghiveci cu flori

În ultimii ani, utilizarea repelenților naturali pentru insecte a devenit populară. Atât creta, cât și pudra pentru bebeluși conțin pudra de talc, care este un agent de respingere natural. Se recomandă să trasați o linie de cretă sau să stropiți pudra de talc în zona în care furnicile vă intră în casă.

Dacă aveți ghivece cu flori în casă, și nu stați la curte, puteți folosi pudra pentru a ajuta florile să crească frumos și să nu fie atacate de dăunători. Protejați-vă plantele de putregai folosind această pudră și totul va fi bine.

Aceasta absoarbe excesul de umiditate din sol și salvează plantele de la moarte din cauza putrezirii rădăcinii. Pur și simplu ungeți-l pe rădăcinile plantelor cu flori înainte de procesul de plantare.

Concluzie

Pudra de talc este folosită de mulți oameni  pentru a absorbi umezeala din casă și pentru a reduce frecarea, pentru a preveni erupțiile cutanate și iritarea pielii. Dar iată că poate fi folosită și în gradina ta de flori sau ghivecele pe care le ai în locuință.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI