A pus o scobitoare la capacul cratiței în care a fiert pastele. Trucul e genial și extrem de util

A pus o scobitoare la capacul cratiței în care a fiert pastele. Trucul e genial și extrem de util
Ce trebuie să faci când pui pastele la fiert sursă foto: bucatarul.eu

Gospodinele din toată lumea își fac viața mai ușoară prin numeroase trucuri! De această dată, un secret care are legătură cu pastele a ieșit la iveală. Nu mulți știu ce se poate întâmpla dacă pun o scobitoare în oala în care se fierb acestea. Este cu adevărat genial!

Ce truc a descoperit o gospodină. Nu mulți se așteaptă la așa ceva

Mulți preferă să gătească paste ori de câte ori trebuie să le pună pe masă celor dragi ceva delicios, fără a petrece prea mult timp în bucătărie. Există numeroase rețete, așa că aceste alimente pot să fie gătite după bunul plac, cu un sos făcut în casă, care o să îi facă pe toți să se lingă pe degete.

Totuși, doar adevăratele gospodine știu să fiarbă pastele într-un mod cât mai corect. Bineînțeles, ele nu trebuie să se lipsească, dar nici să fie clătite în apă rece după ce au fost scoase din oală pentru că gustul lor se poate schimba. Nu doar aceste probleme sunt întâlnite la rețetele pe bază de paste.

Ce se întâmplă dacă pui o scobitoare în oala în care fierb pastele

De asemenea, nu trebuie ca oala să fie acoperită cu un capac în momentul în care pastele au fost puse la fiert, însă mai există un truc uluitor care o să îți facă viața mult mai ușoară. Gospodinele o să se bucure enorm în momentul în care o să afle totul despre un secret recent descoperit!

Când ai observat că pastele au fiert într-un mod cât mai corespunzător, trebuie să oprești focul și să scurgi apa din oala în care ele au stat. Aici intervin numeroase probleme, mai ales pentru că este greu să muți recipientul prin bucătărie, dar și să te asiguri că pastele tale nu ajung în chiuvetă.

Secretul s-a aflat. Toate gospodinele o să se bucure enorm

Aici intervine scobitoarea. În cazul în care eviți să folosești o strecurătoare pentru că nu vrei să adaugi vase la spălat, este important să știi totul despre un truc absolut genial care o să te salveze de micile probleme din bucătărie pe care le ai atunci când fierbi paste.

Mai exact, pune o scobitoare între oală și capac înainte de a scurge apa în chiuvetă. Aceasta o să te ajute să scapi de tot lichidul din recipient, fără a vărsa pastele sau a folosi o strecurătoare, potrivit bucatarul.eu. De asemenea, apa clocotită nu o să îți mai dea bătăi de cap dacă recurgi la acest secret.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI