A pus gălbenușuri fierte și miere în grădină, apoi a așteptat. Trucul e prea genial

A pus gălbenușuri fierte și miere în grădină, apoi a așteptat. Trucul e prea genial
Ce se întâmplă dacă pui gălbenușuri fierte și miere în grădină. Trucul este uimitor

Gospodinele și grădinarii iscusiți încearcă să găsească tot felul de trucuri bio pentru ca grădina lor să prospere. Un lucru uluitor s-a întâmplat când s-au combinat gălbenușurile fierte cu mierea. Știai acest truc?

Truc cu gălbenușuri fierte și miere. Te va salva de multe probleme

În cazul în care problemele din grădină îți dau mari bătăi de cap, iar produsele pe care le cumperi din comerț nu te mulțumesc, trebuie să încerci diferitele metode bio ce promit efecte miraculoase ce se observă imediat.

Mulți români s-au îndreptat spre a trăi o viață la casă și spre grădinărit, așa că nu este de mirare că trucurile de orice fel devin din ce în ce mai populare. Aici intră în poveste și o soluție cu miere și gălbenușuri de ou, ce te va ajuta enorm în grădină.

Grădinarii se luptă, de mulți ani, cu furnicile apărute în grădină, mai ales pentru că ele produc multe daune. Este important ca toate culturile să fie protejate de aceste insecte, dar, uneori, produsele scumpe găsite în comerț nu își fac treaba așa de bine și te lasă fără bani.

Secrete pentru grădinari pricepuți. Cum scapi de furnici

Furnicile adoră orice aliment dulce, așa că transportă afidele pe toate plantele. În cazul în care îți dorești să îți protejezi florile, legumele și fructele de aceste insecte, este important să faci o soluție miraculoasă ce îți va folosi an de an și te va salva de orice fel de problemă întâmpinată în grădină.

O să ai nevoie de 1/2 linguriță de miere, o linguriță rasă de acid boric și două gălbenușuri de ouă fierte. Cele din urmă trebuie pisate cu furculița și puse într-un borcan mic. Apoi, se adaugă mierea și se amestecă foarte bine.

Cea mai simplă soluție. Are efecte uluitoare

La final, se pune și acidul boric și se continuă să se amestece până se obține produsul final. Din soluție trebuie să se pună cantități mici în jurul și în mijlocul mușuroiului de furnici. Acesta o să fie distrus cu soluție obținută, mai ales pentru că furnicile sunt atrase de ea și o transportă până la furnica-matcă.

Este important ca proporțiile să fie respectate pentru ca insectele să nu moară înainte de a transporta amestecul. Mușuroiul va continua să prospere dacă trucul nu este făcut la perfecție. În cazul în care se respectă toți pașii, insectele se vor lupta cu deshidratarea și grădina o să rămână intactă.