A pus cola în aluatul șnitelelor și a descoperit un truc secret al bucătarilor faimoși. Ce tare!

A pus cola în aluatul șnitelelor și a descoperit un truc secret al bucătarilor faimoși. Ce tare!
Ce se întâmplă dacă pui cola în aluatul de șnițele

De multe ori treburile în bucătărie ne pot da mari bătăi de cap. Pentru a scăpa de fiecare provocare întâmpinată în momentul în care se gătește un fel de mâncare delicios, cei mai cunoscuți bucătari folosesc mai multe trucuri ce se află la îndemâna oricui. Totuși, ce se întâmplă în momentul în care se adaugă cola în aluatul șnițelelor?

S-a aflat trucul secret. De ce să adaugi cola în aluatul șnițelelor

Șnițelele sunt foarte ușor de pregătit și preferate de români în orice perioadă a anului. Totuși, pentru a avea un gust mai bun și pentru o textură mai pufoasă, bucătarii faimoși se folosesc de un ingredient secret ce este foarte controversat. În timp ce nu mulți recomandă consumul de cola, se pare că băutura acidulată face minuni în momentul în care este adăugată la un fel de mâncare.

În momentul în care pregătești snițele, adaugă puțină cola în aluat. Mai poți să pui și puțin bicarbonat de sodiu pentru un efect uluitor. O să observi că aluatul o să fie pufos, aerat, iar snițelele se vor pregăti mult mai repede. De asemenea, ele vor absorbi mult mai puțin ulei și așa vei scăpa de o problemă neplăcută, mai ales pentru că mâncarea uleioasă nu este pe placul nimănui și nici nu este recomandată. Acest lucru este valabil și pentru gogoși și plăcinte.

Înainte de a prăji orice aliment, începe prin a încinge uleiul pentru a nu te confrunta cu probleme. Așteaptă până când produsul ajunge la o temperatură mai ridicată atunci când vine vorba despre mâncăruri pe bază de aluat sau carne. Mai mult, pentru a nu sări uleiul, presară puțină sare în tigaie.

Trucurile bucătarilor cu experiență

Mereu se discută despre refolosirea uleiului, dar este cel mai bine să folosești un lochid curat pentru a scăpa de impuritățile nocive pentru organism și a nu te expune la riscuri ce te vor afecta pe termen lung. Mereu folosește-te de ulei de germeni de porumb sau ulei de palmier de înaltă calitate pentru a te feri de toxine. Aceste lichide au un punct ridicat de fierbere și nu sunt așa de toxice.

În timp ce specialiștii poartă multe discuții cu privire la consumul îndelungat de cola, bucătarii cu experiență au dovedit că această băutură acidulată îți poate face mâncarea mult mai gustoasă și face minuni atunci când vine vorba despre textura alimentelor. Nu uita să adaugi puțin din acest lichid atunci când gătești șnițele sau produse pe bază de aluat pentru a cuceri pe toată familia cu talentul tău în bucătărie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI