A pus Coca-Cola în pământul din grădină și a lăsat așa 24 de ore. Ce a observat a doua zi de dimineață

A pus Coca-Cola în pământul din grădină și a lăsat așa 24 de ore. Ce a observat a doua zi de dimineață
A pus Coca-Cola în pământul din grădină și a lăsat așa 24 de ore.

Coca Cola este poate cea mai populară băutură acidulată din lume. Puțini sunt cei care nu au băut niciodată acest suc, însă există și alte întrebuințări, în afara de a îți potoli setea.

A pus Coca-Cola în pământul din grădină și a lăsat așa 24 de ore

Poți folosi Coca Cola în grădină, având multe întrebuințări. Chiar dacă ți se pare ciudat, această băutură răcoritoare are o serie de utilizări care îți pot fi de mare folos.

Ea poate fi folosită pentru a îndepărta dăunătorii din grădină și viespii.

Trebuie să așezi un vas plin cu suc lângă cuibul lor, iar zahărul din băutură nu le va mai permite să iasă. În plus, Coca Cola este capcana ideală pentru dăunătorii care îți mănâncă plantele.

Este bună și la reducerea pH-ului solului. Trebuie să torni puțin suc pe pământul din jurul plantelor și funcționează de minune pentru azalee, bergania, astilbe sau degețel.

Cu Coca Cola poți face un compost, iar asta pentru că zahărul din băutură are capacitatea de a atrage microorganismele necesare procesului de descompunere, iar acidul acționează ca un catalizator pentru accest produs.

Alte întrebuințări pentru Coca Cola

În plus, poți folosi sucul pentru a scăpa de rugina de pe uneltele de grădinărit. Lasă-le pentru câteva ore într-un lighean cu Coca Cola și vor ieși curate.

O altă întrebuințare este că te poate scăpa de buruienile enervate. Conținutul de acid citric din Coca Cola poate acționa ca oțetul. Stropește buruienilor enervante cu suc și ele vor dispărea.

Ai grijă să nu pulverizezi pe plante, pentru că le vei deshidrata din cauza zahărului pe care îl conține băutura.

O altă utilizare mai puțin obișnuită este că își poți curăța vasul de toaletă de depunerile de calcar acumulate. Pur și simplu pulverizează suc în interiorul vasului de WC și lasă să acționeze.

După câteva ore, freacă totul cu o perie și vei vedea cum vasul va fi curat și strălucitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI