A pus cacao și ulei de măsline pe păr doar 15 minute, timp de 10 zile. Ce s-a întâmplat apoi este uimitor

Ce se intampla daca pui cacao si ulei de masline pe par

Un păr frumos necesită multă atenție și trebuie apelat la tratamente eficiente care să-l protejeze și să-i redea strălucirea, în cazul în care este degradat.

A pus cacao și ulei de măsline pe păr doar 15 minute, timp de 10 zile

Astfel că măștile naturale pot să fie extrem de utile și prin urmare nu trebuie să dai nici mulți bani pe produse cosmetice costisitoare. Una dintre aceste măști eficiente este cu precădere masca naturală cu cacao. De precizat este că pudra de cacao poate să fie combinată cu multe ingrediente care sunt benefice pentru păr, fiind o soluție ideală pentru îngrijirea părului degradat și lipsit de strălucire. Iar de cele mai multe ori este eficient să combini doar două ingrediente ca să obții o mască de păr cu efecte benefice. Un exemplu este și faptul că pudra de cacao poate fi combinată cu uleiul de măsline, iar rezultatul va fi un tratament cremos menit să redea părului strălucirea și să îl facă mai reistent.

Dar pidra de cacao se mai poate amesteca și cu apă. Ai nevoie doar de două linguri de cacao amestecate cu două linguri de apă. Se adaugă apoi două linguri de ulei de măsline. Apoi se amestecă foarte bine până când masca devine omogenă. Se aplică pe scalp și se masează la rădăcini, apoi se se distribuie uniform pe toată lungimea părului. Masca trebuie să acționeze vreme de cel puțin 30 de minute, apoi părul trebuie spălat cu un șampon blând.

Pentru părul subțire

De menționat este că pudra de cacao stimulează circulația sangvină de la nivelul scalpului, fapt care contribuie la o mai bună oxigenare a foliculilor piloși, dar și la hrănorea lor intensivă cu substanțe nutritive ce ajută la o creștere mai viguroasă a firelor de păr. De asemenea, uleiul de măsline hidratează părul și îi redă strălucirea naturală. Pentru ca această mască cu cacao și ulei de măsline să aibă reultate vizibile trebuie utilizată de două ori pe săptămână.

Dacă ai un fir de păr subțire, ai nevoie de o altă mască. Astfel, amestecă două linguri de pudră de cacao, cu o lingură de miere și două linguri de ulei de măsline. Se amestă bine totul până devine o pastă omogenă. Apoi, acest conținut se aplică pe scalp și pe lungimea părului, apoi se pune o cască pentru duș și se înfășoară capul cu un prosop. Masca se lasă să acționeze vreme de o oră. Se spală părul cu un șampon blând. Masca aceasta ajută la tonifierea părului subțire și care este și lipsit de volum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI