A pus apă de orez pe păr și a lăsat așa câteva minute. Nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat după

A pus apă de orez pe păr și a lăsat așa câteva minute. Nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat după
Ce se întâmplă dacă lași în păr o soluție din apă de orez?

Ce se întâmplă dacă pui apă de orez pe lungimea părului? Trebuie să lași soluția în podoaba capilară preț de câteva minute. O femeie a  încercat acest truc acasă și a rămas uimită de rezultatele avute. Cum trebuie să procedezi?

Truc pentru păr: pune apă de orez pe lungime și lasă câteva minute

Apa de orez a devenit deja vestită peste tot în lume. Aceasta se află în online în dreptul trucurilor diverse pe care le găsești în mediul online pentru obținerea unui păr mai lung într-un timp relativ scurt. De asemenea, soluția te ajută să ai o podoabă capilară reîmprospătată, strălucitoare și mai sănătoasă.

Totul a plecat de la femeile nipone din perioada Heian care se bucurau de un păr puternic și frumos. Acestea își clăteau părul cu apă de orez care mai este cunoscută și ca Yu-Su-Ru. În zilele noastre, femeile care locuiesc în satul Huangluo din regiunea Guangxi a Chinei încă procedează astfel atunci când vine vorba de podoaba lor capilară.

Concret, ele îl spală în modul acesta, îl taie o singură dată în viață și îl clătesc de două ori pe săptămână. Metoda a fost ulterior adoptată și de lumea din occident, iar acum din ce în ce mai multe femei se mândresc cu părul lor grație tradiției străvechi.

Sfaturi

Apa de orez este bogată în aminoacizi și multe vitamine și minerale. Cei care folosesc soluția asta susțin că se bucură de un fir de păr mai puternic și de o lungime nesperat de mare față de cea avută înainte de începerea tratamentului.

Trebuie totuși să o folosești cu măsură pentru că părul tău ar putea să nu reacționeze pe măsura așteptărilor. E indicat ca imediat după ce vezi că lucrurile nu merg în direcția bună în ceea ce te privește să renunți la ‘tratament’.

Ingrediente și mod de preparare

Ingrediente
1 cană de orez alb;
6 căni de apă;
coajă de pomelo sau grepfrut.
Femeile Yao adaugă și tărâțe pentru ceai, flori de lână de munte și ghimbir.

Metodă de preparare:
Pasul 1: clătește ușor orezul, strecoară-l și pune-l deoparte.
Pasul 2: în continuare, spală orezul în 4 căni de apă. Trece boabele de orez printre degete și freacă-le între palme timp de 10 minute.
Pasul 3: strecoară orezul și păstrează apa.
Pasul 4: adaugă coaja de pomelo sau grepfrut în apa strecurată.
Pasul 5: fierbe apa și coaja timp de 10-15 minute.
Pasul 6: lasă apa să se răcească, toarn-o într-un recipient ermetic și păstreaz-o într-un loc uscat și întunecat timp de o săptămână.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI