A părăsit viața politică după doar 9 luni! O să fie iar coleg cu Andreea Esca: ”Dependență și controversă”

A părăsit viața politică după doar 9 luni! O să fie iar coleg cu Andreea Esca: ”Dependență și controversă”
A părăsit politica după 9 luni. Îi va fi din nou colegă Andreei Esca

Un fost coleg de-al Andreei Esca revine la locul unde-i stă cel mai bine, susțin internauții care au aflat vestea cea mare. Acesta a revenit la doar 9 luni după ce a activat în domeniul politic. Despre cine este vorba?

Din nou coleg cu Andreea Esca!

Veste mult așteptată de ascultătorii Europa FM! Moise Guran se leapădă de politică și revine la radio! La nouă luni după ce anunța că renunță definitiv la cariera de jurnalist, pentru a se implica în politică, Guran vine ca o gură de aer proaspăt cu o nouă emisiune pe postul de radio unde este deja extrem de cunoscut, anunță paginademedia.ro. Acesta revine în atenția românilor în cursul zilei de joi, 17 septembrie, de la orele 21:00, după cum a anunțat acesta la matinalul „Deșteptarea”. Emisiunea urmează să se difuzeze în fiecare zi de joi pe frecvențele Europa FM, dar și pe europafm.ro, iar tema ediției de azi este „ura”.

”Încerc să fiu mai degrabă inspirațional decat editorial, intenția fiind de a susține cu muzică rock idei mai degrabă decât dezbateri”, a detaliat sursa citată. De asemenea, jurnalistul a mai dezvăluit că este vorba despre un proiect cu muzică și vorbe, precum indică și numele ei, iar marea provocare este ca să aducă cel puțin jumătate din conținut muzica rock a zilelor noastre, cea mai mare parte deloc auzită de majoritatea stațiilor din România, mai cu seamă că ascultătorii de radio știu deja care sunt categoriile preferate în țară.

Moise Guran a lăsat Europa FM pentru politică, iar acum a plecat din politică pentru Europa FM. Jurnalistul va fi la cârma emisiunii Rock and Talk de azi, 17 septembrie (21:00)
Moise Guran a lăsat Europa FM pentru politică, iar acum a plecat din politică pentru Europa FM. Jurnalistul va fi la cârma emisiunii Rock and Talk de azi, 17 septembrie (21:00)

Tema emisiunii din seara aceasta – ura

Tema emisiunii din această seară este ura și modul în care ultimele evenimente ne-au influențat nu atât viața, cât comportamentul nostru individual – temerile, anxietatea și provocările legate de libertatea individuală cu care trebuie să trăim de șase luni de zile.”

„Se cheamă Rock and talk și este fie un rock editorializat, fie un un editorial susținut de muzică rock. Este o emisiune care cred că va crea mulți fani, dependență și controversă, pentru ca așa face și realizatorul acestei emisiuni dintotdeauna. Întotdeauna când semnează are această tendință de a crea fani, dușmani, controversă și dependență. Este adevărat, dar numai dacă prin motive personale înțelegem diferențe de principii. Nu m-am înscris în USR, tot din «motive personale»””
Moise Guran 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI