A născut 44 de copii până la 36 de ani: drama unei femei chinuite de soartă

Autor: Puiu Alexandru - 06:30, 14 aug. 2019

La prima vedere, ar putea părea o greșeală de ortografie. Pare imposibil ca o persoană să nască un număr atât de mare de copii până la 36 de ani. Uiți însă de posibilitatea unor gemeni, tripleți și cvadrupleți.

Clasificată ca fiind cea mai fertilă femeie din lume, Mariam Nabatanzi suferă de o boală rară. Până la 23 de ani, avea deja 23 de copii. La 36 de ani, aceasta se chinuia să dea de mâncare la nu mai puțin de 44 de copii. Ca drama ei să fie completă, bărbatul cu care i-a făcut pe toți a părăsit-o.

Povestea ei a început de la o vârstă foarte fragedă, conform celor de la Mirror. Din cauza normelor socio-culturale din Uganda, s-a măritat la doar 12 ani cu un bărbat în vârstă de 40 de ani. Acum trei ani, soțul a lăsat-o singură cu toți cei 44 de copii.

A împlinit de curând 39 de ani, iar Mariam se chinuie să crească trei perechi de cvadrupleți, patru perechi de tripleți și șase perechi de gemeni. Cu alte cuvinte, a rămas însărcinată de ”doar” 13 ori. La 13 ani a născut prima pereche de gemeni, la un an după ce s-a măritat.

La fel ca în cazul multor oameni din Uganda, viața ei a fost un chin teribil. A locuit în condiții inumane și, aproape în permanență, a fost înconjurată de câmpurile de cafea. Din cauza unor probleme grave la ovare, femeia a fost sfătuită să facă mulţi copii şi să evite anticoncepţionalele.

Cu atâtea guri de hrănit, femeia a lucrat în toate domeniile, pentru a-şi asigura pâinea, fiind coafeză şi chiar decorator. La ora actuală, adună fier vechi, face gin după metode tradiționale și vinde medicamente naturale. Toți banii sunt folosiți pentru a-și hrăni copiii, pentru a le asigura medicamente, haine și a le plăti școala. Din păcate, cel mai mare copil din familie a abandonat deja școala pentru a-și întreține familia, alături de mama sa. Într-o singură zi are nevoie de aproximativ 25 de kilograme de făină doar pentru pâine. Pește și carnea sunt un lux în familia ei.

mama gravida 44 copii

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI