25 mart. 2020 | 13:42

A murit Ștefania, mămica din Năvodari, care a luptat până în ultimul moment cu o boală nemiloasă. 4 copilași își plâng acum mama

Știri generale
A murit Ștefania, mămica din Năvodari, care a luptat până în ultimul moment cu o boală nemiloasă. 4 copilași își plâng acum mama

O veste extrem de tristă a venit acum câteva ore din Năvodari, unde Ștefania Echimescu și-a petrecut ultimele momente din viață. Tânăra avea 4 copii frumoși care s-au rugat în fiecare zi ca mama lor să trăiască și să revină acasă pentru a-I îngriji.

 Care este povestea Ștefaniei

Avea 4 copii frumoși și un soț care o iubea mai mult decât orice pe lume, atunci când a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă, cancer pulmonar în metastază grad IV. La acel moment medicii nu i-au dat mai mult de câteva luni de viață, însă Ștefania s-a luptat cu toate forțele și speranțele să le dovedească contrariul. Așa s-a întâmplat, Ștefania a fost o învingătoare și a depășit termenul estimat de medici, dar atât. La 1 an și 2 luni de la nefericitul diagnostic, Ștefania a părăsit această lume, lăsând o mare durere în inimile tuturor celor care au iubit-o.

În urmă cu două săptămâni, pe pagina de Facebook “Împreună pentru Ștefania” a fost postat un mesaj în care era relatată povestea tristă a Ștefaniei: “Fix în urmă cu un an i s-a spus prima oară: ai cancer. Un an de când luptă și luptă și altceva nu știe decât să reziste și să lupte. I s-a spus: mai ai de trăit două luni fără tratament, maxim patru luni cu tratament sau poate mori de la prima ședință dacă corpul nu rezistă. Și a trecut un an și încă luptă, corpul a răspuns la tratament, răspunde și sperăm să răspundă în continuare.

 

 

Mii se persoane s-au mobilizat pentru a o sprijini financiar pe mămică, astfel că ea a ajuns să fie tratată într-o clinică din Istanbul, șansele de viață și de vindecare fiind mai mari. Pe parcursul tratamentelor, Ștefania se simțea mai bine, dar spre neșansa ei, ca și în cazul altor pacienți, boala a recidivat, de data aceasta și mai puternic, făcând metastaze hepatice, osoase și cerebrale.

În urmă cu 5 luni starea de sănătate a Ștefaniei se îmbunătățise, ea putând să-și miște singură picioarele. Atât ea, cât și familia ei aveau atunci încredere foarte mare că evoluția sa se îndreaptă către direcția bună.

Starea Stefaniei se imbunatateste pe zi ce trece ? Daca pana ieri avea nevoie de ajutor sa se miste azi s-a produs o minune? Stefania a inceput sa isi miste singura picioarele, cat de curand o vedem la alergat ?‍♀️ Se simte foarte bine acasa alaturi de oamenii apropiati sufletului ei si e fericita ca atata lume o sustine ? Va multumim si va dorim tuturor sanatate si toate gandurile bune.❤❤Cand nu mai poti, mai poti putin!!!❤❤

Publicată de Impreuna pentru Stefania pe Sâmbătă, 26 octombrie 2019

Ieri, pe pagina de Facebook dedicată vindecării ei, a apărut anunțul trist în care se ofereau informațiile legate de înmormântarea Ștefaniei: „Cu durere în suflet vă scriem aceste cuvinte. Ștefania a pierdut lupta cu viața cu 2 ore în urmă. În seara aceasta va fi adusă la casa mortuală vis a vis de biserica catolica. Poimâine va fi înmormantarea, deoarece legea ne obligă să o ținem doar câteva zile. Voi anunța mai tarziu mai multe detalii, deocamdată familia face demersurile pentru a-i lua trupul neînsuflețit de la OCH”.

În urmă cu câteva zile copiii Ștefaniei i-au lăsat pe rând mesaje de încurajare, în care îi doreau sănătate și să se întoarcă acasă mai repede.

Vezi imaginile video care surprind momentul:

Copilasii Stefaniei au nevoie de mama lor acasa. Nu o pot vizita si nici vorbii cu ea, deci au ales sa ii transmita acest mesaj pe care ea sa-l asculte si sa ii dea puterea sa lupte. Situatia este foarte grea, familia nu ii poate fi alaturi, fratii, prietenii, nimeni din cauza virusului, insa are acolo in spital niste prietene, asistente, infirmiere, receptionere care tin loc de familie perioada asta si au grija de ea impecabil. Va multumim din suflet!Rugati-va pentru ea, nu e prima oara cand se simte slabita, obosita si cu toate astea sa isi revina. Si-a dorit si isi doreste sa se faca bine, sa mearga acasa la copilasi si sa renasca noua Stefania, mai puternica, mai inteleapta, victorioasa.

Publicată de Impreuna pentru Stefania pe Duminică, 22 martie 2020

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
Supermarketul care oferă un leu pe orice sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Până când este valabilă promoția
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Cutremur neobișnuit în Maramureș. Specialiștii monitorizează situația
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
DEVINE ILEGAL în România. Legea se va aplica obligatoriu pentru TOATĂ lumea
Capital.ro
Ce poți să faci cu ouăle rămase de la Paște. Cinci idei de rețete delicioase și ușoare
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro