A lovit un câine, dar răzbunarea haitei a devenit virală pe internet

Cei mai mulți câini sunt cât se poate de blânzi, dar în momentul în care îi bați, se pare că nu uită și sunt gata de răzbunare, după cum a aflat de curând un agresor.

Foarte mulți oameni frustrați și fără dragoste pentru aproapele lor își descarcă problemele pe animele de companie, atât pe cele pe care le dețin, cât și pe unele de pe stradă. Gestul este unul care nu ar trebui iertat, mai ales că de multe ori nu este provocat la niciun nivel.

De cele mai multe ori, agresivitatea față de animale nu este pedepsită, fie din lipsa legislației din domeniu, fie din cauza faptului că autoritățile trec cu vederea astfel de gesturi. Există însă și excepții, după cum a raport de curând televiziunea națională chineză.

China nu are niciun fel de legislație pentru protecția animalelor abuzate, iar violența față de câini și pisici este foarte răspândită într-una dintre cele mai mari țări de pe mapamond. Singurul context în care cineva poate fi pedepsit dacă bate un câine este ca respectivul animal să fie în proprietatea altei persoane și să fie dat în judecată.

De curând, CCTV (China Central Television) a detaliat cazul unei persoane care a bătut un câine al străzi după ce și-a parcat mașina într-o parcare. Acțiunea s-a petrecut în localitatea Shijiazhuang, iar cei care au văzut evenimentul au ținut să consemneze că animalul nu a făcut niciun gest agresiv la adresa bătăușului.

După ce a suferit o bătaie, câinele a plecat de la fața locului, iar bărbatul și-a văzut de viața lui. Nu a durat mult însă până când câinele s-a întors cu mai mulți prieteni din aceeași specie pentru a se răzbuna pe mașina agresorului. Câini au fost foarte atenți la la mecanismul de distrugere al mașinii și s-au concentrat pe părțile mai vulnerabile, ușor de stricat sau deformat. Au plecat cu ștergătoarele și au lovit caroseria în cele mai sensibile zone. Nu este clar cum a reacționat bărbatul când și-a găsit mașina sau dacă a înțeles legătura dintre gestul său și răzbunarea câinilor. driver-who-kicked-stray-dog-watches-car-get-destroyed-after-same-dog-returns-with-a-few-of-his-friends5

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI