A întrecut-o pe Bianca Drăgușanu. Cum arăta noua iubită a lui Bodi, înainte de operațiile estetice

A întrecut-o pe Bianca Drăgușanu. Cum arăta noua iubită a lui Bodi, înainte de operațiile estetice
Cum arăta iubita lui Bodi înainte de operațiile estetice?

Fanii fostului cuplu Drăgușanu – Bodi au observat că noua amoreză a bărbatului a întrecut-o pe blondină la numărul de operații estetice. Cum arăta aceasta înainte de a trece pragul cabinetului medicului estetician?

Cum arăta noua iubită a lui Bodi înainte de operații?

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit din nou, iar de data asta pare mai real decât niciodată că povestea lor a ajuns la final. Tinerica pe care o iubește acum s-a ajustat nevoie mare, pentru că nu mai seamănă deloc cu fata care era în urmă cu câțiva ani. Abia acum, după multe intervenții estetice, rusoaica arată ca scoasă din cutie și se pare că se simte foarte bine în pielea ei. Actuala parteneră a fostului soț al Biancăi Drăgușanu investește averi în aspectul său fizic și mașini de lux, după cum se poate observa din mediul online.

Se pare că Bodi și-a găsit și el tiparul – cea care îl va avea la braț trebuie să fie țiplă și cu bani. Radionova locuiește în Londra de când avea 15 ani, este actualmente o afaceristă de succes și are o slăbiciune pentru opulență. Deși inițial niciunul nu a vrut să recunoască, acum Daria a mărturisit pe rețelele de socializare că se iubește cu Bodi. „Arăți minunat. Sper să ai o relație frumoasă cu Alex Bodi, e un tip atât de drăguț!”, au spus unul dintre fani, la care Daria a răspuns: „Mulțumesc! Da, este”

Cum arăta iubita lui Alex Bodi înainte de operațiile estetice?
Cum arăta iubita lui Alex Bodi înainte de operațiile estetice?

De ce s-au despărțit Bodi și Bianca?

„Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. După ce au decis să o «rupă», Alex a plecat la Mediaș, iar, luni, Bianca s-a întors în apartamentul ei din București, pentru că nu cred că mai are ce să caute în vila din Pipera. De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv‘”
O sursă din anturajul celor doi (Sursa: cancan.ro.)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI