A intrat în concediu maternal! Vedeta nu va mai apărea în cadrul Știrilor PRO TV

A intrat în concediu maternal! Vedeta nu va mai apărea în cadrul Știrilor PRO TV
O vedetă de la Pro TV a intrat în concediu maternal

O vedetă cunoscută a intrat în concediu maternal. Aceasta nu va mai apărea în cadrul Știrilor Pro TV, iar fanii ei vor trebuie să se obișnuiască de acum cu lipsa sa. Despre cine este vorba și cum se simte acum?

O vedetă de la Pro TV a intrat în concediu maternal

Ramona Păuleanu are mari emoții! Cunoscuta prezentatoare a rubricii meteo de la Pro TV este însărcinată în șapte luni, cu gemeni. Vedeta în vârstă de 36 de ani radiază de fericire datorită sarcinii, așa că se pozează în toate unghiurile cu burtica și se bucură de fiecare moment pe care îl trăiește.

Fanii ei o îmbărbătează și îi oferă cele mai frumoase mesaje de încurajare pentru ultima sută de metri din sarcină, dar și pentru ceea ce va urma, mai cu seamă că este vorba despre doi copii.

„Puteam să am și eu o ședință foto profi, măcar un telefon mai bun, dar… atât s-a putut, atât dau. Ca să sărbătoresc și eu cumva momentul c-am ajuns la 6 luni astăzi, și mă rog să fie cât mai multe. Și peste 9 îi țin, dacă se poate”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața mea și totodată plină de tot felul de griji”

Ulterior, Ramona a venit cu o serie de mărturisiri despre următoarea perioadă. Sarcina de care se va mai bucura încă puțin este una foarte dorită, așteptată de peste 5 ani, de unde și grijile în plus, mărturisește vedeta. Emoțiile au fost imense pentru cei doi micuți pe care îi poartă în pântece, iar începutul a fost unul foarte greu.

„Trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața mea și totodată plină de tot felul de griji. Nu știu nici să descriu caruselul ăsta emoțional în care am intrat. A fost o sarcină mult dorită, așteptată de peste 5 ani, probabil de aici și grijile. Mi-au dat și ăia mici tot felul de emoții, slavă Domnului că ce e mai greu a trecut și s-au liniștit. Nu mi-a fost bine de la început, dar acum mă simt perfect. Aștept să fiu din ce în ce mai grasă și frumoasă”
Ramona Păuleanu (Sursa: protvplus.ro)

Pe Instagram a dezvăluit mai apoi că este însărcinată cu gemeni: „Dacă tot m-a pârât Andreea Marinescu, iar burta oricum nu se mai poate ascunde, vă anunţ şi eu că sunt «puţin» însărcinată şi foarte mult emoţionată. PS: burta este mult mai mare, rochia asta nu prea o lasă vederii, dar o s-o arăt şi-n toată splendoarea ei. Şi pentru că atunci când mă apuc de-o treabă nu-mi place să mă încurc, mai am şi gemeni. Să dea Dumnezeu să fie bine, că multe griji îmi fac, şi aşa să vă fie tuturor”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI