A intrat în Cartea Recordurilor printr-un gest ciudat: cât a rezistat un bărbat

Există multe recorduri ciudate în lumea asta și cele mai multe dintre ele sunt monitorizate de oficiali ai Guiness World Records. Nu te-ai fi așteptat să fie însă un record și pentru asta.

Un bărbat a stat pe toaletă pentru nu mai puțin de 116 ore. Ca urmare, data viitoare când uiți să ieși de la baie și partenerul de viață te stresează pe marginea subiectului, poți face o glumă simplă. Te antrenezi pentru depășirea un record mondial.

Bărbatul din Belgia a intrat în Cartea Recordurilor Guiness cu performanța sa și, în mod previzibil, este foarte dificil de depășit. Nu prea ai cum să reziști treaz sau semi-treaz pe parcursul unei perioade atât de îndelungate, iar aceasta reprezintă doar o parte infimă a întregului set de probleme pe care îl confrunți.

Nu exista un record pentru asta înainte, dar pentru a porni de la o referință solidă, cei de la Guiness au stabilit că trebuie să reziste cel puțin 100 de ore pentru a-și vedea numele în Cartea Recordurilor. Bărbatul a atins această performanță. A rezistat 116 ore, aproape cinci zile.

Numele bărbatului este Jimmy De Frenne, iar evenimentul s-a petrecut într-un bar local din Ostend, Belgia. Este important de reținut că, pe întreaga perioadă a experimentului, bărbatul a fost îmbrăcat, iar toaleta pe care a înregistrat performanța nu era conectată la nicio formă de canalizare.

De Frenne a sperat că va atinge pragul de 165 de ore și și-a exprimat speranța în acest sens. În practică însă, lucrurile au fost mai complicate decât a crezut. În final, lipsa de somn l-a făcut să renunțe. Recordul nu a fost afectat de faptul că belgianul avea voie să se ridice de pe toaletă pe parcursul a cinci minute în fiecare oră, pentru a face câțiva pași și pentru a uiliza o toaletă adevărată. Va fi interesant de văzut cât va rezista următorul om în același set de circumstanțe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI