A îngropat un ou întreg în ghivecul florilor și a așteptat 2 săptămâni. Ce a descoperit apoi e uluitor

A îngropat un ou întreg în ghivecul florilor și a așteptat 2 săptămâni. Ce a descoperit apoi e uluitor
Ce se intampla daca ingropi un ou in ghiceviul cu plante

Atunci când trebuie să aibă grijă de propria grădină, gospodarii și gospodinele fac tot posibilul pentru a afla cele mai bune și utile trucuri pentru a avea grijă de curtea lor și de frumusețea peisajului din grădină. Ce se întâmplă dacă ții un ou întreg în ghiveciul cu flori.

Ce se întâmplă dacă îngropi un ou întreg în ghivecul florilor și aștepți timp de 2 săptămâni

Dacă ai nevoie de un truc genial pentru plantele din gradină, iată ce îți recomandă gospodinele să faci ca să le ții sănătoase și viguroase.

Deși pare o glumă, cercetătorii au descoperit, recent, că oul face minuni pentru plantele din grădină.  Mai exact vorbim despre coaja oului, care este bogată în calciu și alte minerale. Cojle de ou vor servi drept hrană pentru dezvoltarea optimă a plantei.

Ce trebuie să faci, mai exact? Este foarte simplu. Pentru început trebuie să mergi în grădină și să alegi un loc în care vei săpa o groapă de 20 de centrimentri adâncime. În groapa respectivă vei pune un ou întreg, apoi vei presăra semințele pentru legumele sau florile pe care vrei să le cultivi.

Cum să ai flori sănătoase și proaspete cu ajutorul scorțișoarei

La final, acoperă totul cu pământ și așteaptă ca oul să-și facă magia. Un alt avantaj este că, pentru acest truc, puteți folosi fără nicio problemă ouă care au expirat și care nu mai sunt bune pentru consum.

De asemenea, un alt truc este să poți strânge cojile de la ouă, pe care le vei spăla bine de albuș și le vei lăsa să se usuce. Apoi se mărunțesc la blender, iar  pudra plină de calciu și minerale se folosește pentru hrana plantelor.

Cât privește cantitățile necesare, la 200 g de pudră din coji de ouă se adaugă și o linguriță de scorțișoară, care are efect antimicrobian și antimucegai. Apoi se amestecă în pământul bine săpat de la suprafața ghivecelor.

Scorțișoara face bine plantelor. Protejează frunzele și elimină insectele și alți dăunători care ar putea provoca pagube serioase florilor tale. De asemenea, scorțișoara ajută la creșterea plantelor. Dacă ai câteva mușcate care nu au mai înflorit, nu te speria. Adaugă o linguriță de scorțișoară la bază și vei vedea rezultatele în doar câteva zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI