03 mai 2024 | 21:43

A început Litoralul pentru toți 2024. Unde te poți caza la mare cu doar 69 de lei pe noapte. Cât ține oferta

News
A început Litoralul pentru toți 2024. Unde te poți caza la mare cu doar 69 de lei pe noapte. Cât ține oferta
S-a dat start programului Litoralul pentru toti

Veste bună pentru turiști! Vineri, 3 mai 2024, a început programul „Litoralul pentru toți”, prima etapă fiind valabilă până pe 20 iunie 2024. Ce oferte sunt disponbile?

Litoralul pentru toți a început azi

Cu puțin timp înainte de Paște a început celebrul program „Litoralul pentru Toți 2024”, dedicat turiștilor care doresc să se bucure de vacanțe la mare în afara sezonului estival. Anul acesta sunt reduceri semnificative la tarifele de cazare pentru șederi de minim șase nopți, între 3 mai și 20 iunie în prima etapă. Apoi, din 1 septembrie până în 15 octombrie, va fi a doua etapă a programului.

Numeroase hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc participă la program, oferindu-le turiștilor oportunități accesibile de relaxare și distracție.

Programul este la ediția cu numărul 43 și până acum s-au înscris 17 hoteluri din șase stațiuni, printre care Hotel Modern, Hotel Central și Hotel Voila din Mamaia, Hotel Vis, Hotel Cupidon și Hotel Minerva din Eforie Nord, Hotel Q din Neptun-Olimp, Hotel Dana din Venus și Hotel Corsa din Mangalia.

Ce oferte sunt disponibile

În ceea ce privește cazarea la un hotel de 2 stele din Saturn, sejurul începe de la 69 de lei pe noapte, ofertă valabilă pentru două persoane.  Turiștii care vor All inclusive, un hotel de 3 stele din Olimp oferă pachete începând de la 465 de lei pe noapte în cameră dublă. Tariful include 3 mese pe zi, băuturi nelimitate, șezlonguri la plajă privată și programe de distracție pentru copii.

În stațiunea Mamaia, la un hotel de 4 stele, oferta pleacă de la 180 de lei pe noapte pentru un sejur de minim 5 nopți, cu aplicabilitate în perioada 6 mai – 13 iunie 2024.

Litoralul românesc al Mării Negre este o destinație turistică populară, renumită pentru plajele sale frumoase, atmosfera vibrantă și varietatea stațiunilor de vacanță. De-a lungul celor aproximativ 245 de kilometri de coastă se află mai multe stațiuni care atrag anual milioane de turiști în căutare de relaxare și distracție.

Una dintre cele mai cunoscute stațiuni este Mamaia, cunoscută drept „Perla Litoralului”. Cu plaje lungi, Mamaia oferă o gamă largă de facilități pentru turiști, precum hoteluri, restaurante, baruri și cluburi de noapte. Atmosfera sa animată și viața de noapte vibrantă o fac o destinație preferată pentru cei care vor distracție și divertisment.

Eforie Nord este o altă stațiune celebră de pe litoralul românesc, faimoasă pentru apele sale terapeutice și tratarea diverselor afecțiuni. Stațiunea oferă o varietate de tratamente balneare, precum băi de nămol și terapii cu apă sărată, în combinație cu plaje frumoase și promenadă pitorească.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro