A fost prins criminalul din Ilfov. Unde se ascundea ucigașul, după ce și-a executat victima

de: Nechifor Ioana
06 08. 2019

După câteva ore de căutări, principalul suspect în cazul bărbatului, care a fost împușcat în această dimineață – 6 august în județul Ilfov, a fost prins de polițiști. Acesta va fi condus la audieri, fiind deschis un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

Bărbat împușcat, în județul Ilfov

Focuri de armă s-au auzit, în această dimineață, în localitatea 1 Decembrie din județul Ilfov, și din păcate focurile de armă au reușit să facă o victimă. Bărbatul bănuit de crimă a fost prins de oamenii legii, în cursul acestei zile, pe un câmp din localitatea Jilava.

Potrivit informațiilor apărute, o femeie a apelat sistemul de urgență 112 pentru a sesiza faptul că a auzit focuri de armă și pentru a anunța că, la poarta ei, o persoană de sex masculin se află în stare inconștientă. Bărbatul nu a reușit însă să supraviețuiască focurilor de armă, fiind împușcat în cap și în gât. Trupul bărbatului se află la autopsie.

„În această dimineață, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din orașul Măgurele a auzit 2 focuri de armă și a găsit în fața porții o pesoană inconștientă, de sex masculin”, informează Poliția Ilfov.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din Măgurele, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase, precum și ambulanța, care au constatat decesul bărbatului prin împușcare. De asemenea, a fost anunțat Servicul de Medicină Legală.

Gelozia, motivul crimei?

Din primele informații, motivul crimei din județul Ilfov ar fi gelozia, însă împrejurimile exacte ale evenimentului urmează să fie stabilite în cadrul anchetei care se desfășoară.

CITEȘTE ȘI:

Crima de la Caracal. Câte fete a ucis, de fapt, Gheorghe Dincă. Răsturnare de situație pentru polițiști

Admitere Poliție 2020. Calendar, acte necesare, examene, rezultate – Școala de Poliție, Câmpina

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov