A fost extrădat în România! Ce cămătar periculos a intrat în țară, vineri noaptea

A fost extrădat în România! Ce cămătar periculos a intrat în țară, vineri noaptea
Foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Lumea interlopă din România a mai primit o lovitură dură. Mai ales Sile Cămătaru. Fiul acestuia, Bebe Cămătaru, a ajuns în România în noaptea de vineri, după ce a fost extrădat din Germania. Bebe Cămătaru a fost insoțit pe toată perioada de reprezentați ai poliției.

Bebe Cămătaru, fiul lui Sile Cămătaru, a ajuns în România

Celebrul Sile Cămătaru nu se va bucura pentru mult timp de revenirea fiului său, Bebe Cămătaru, în România. Interlopul a fost extrădat de autoritățile germane la cererea României, în baza unui mandat internațional.

Acesta era declarat urmărit internațional, după ce în 2019 a fost implicat într-un incident cu Poliția Rutieră. La acel moment Bebe Cămătaru era oprit de poliție în trafic, dar a reușit să fugă, polițiștii folosindu-se și de armele din dotare pentru a-l opri.

Interlopul, recidivist și fugar

Bebe Cămătaru era deja căutat pentru o tentativă de omor, într-un club din Timișoara, dar victima își retrăgea plângerea. Suspiciunea procurorilor, în acest caz, era că victima fusese intimidată să-și retragă plângerea. După primul incident, vine cel din 2019 din Capitală, când este reținut în cele din urmă, dar este eliberat.

Ulterior, în decembrie 2019, Bebe Cămătaru recidivează, fiind prins de poliția Olt conducând fără carnet și sub influența drogurilor. Este arestat, dar eliberat sub control judiciar, și judecat în libertate.

”Instanța a admis cererea și a dispus înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile începând cu 16.01.2020 și a dispus punerea în libertate”, arătau reprezentanții instanței.

După acest moment decide să fugă în Germania, astfel emițându-se și mandatul internațional. Mandatul, conform comunicatului Judecătoriei Slatina, era emis în data de 24 septembrie, dar au durat ceva mai mult formalitățile de extrădare.

În decizia din septembrie, mandatul era pentru infracțiunea de conducere fără permis și sub influența drogurilor, dar acesta decide să fugă din țară, în Germania.

”La data de 24 septembrie 2020, Judecătoria Slatina a emis mandatul de arestare preventivă nr.10, pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației”, se spune în decizia Judecătoriei, catalogându-l ca ”Most Wanted” pe recidivistul Cămătaru jr, acum extrădat.

În vârstă de 33 de ani, Bebe Cămătaru este un cunoscut interlop, recidivist, și conform autorităților, un individ periculos. Interlopul este cunoscut și pentru faptul că era un apropiat al roș-albaștrilor de la Steaua, nu de puține ori fiind surprins petrecând alături de fotbaliștii steliști. Printre anturajul acestuia au putut fi observați și Anamaria Prodan și Reghe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI