A devenit tată pentru a treia oară! Mihai Morar, prima imagine cu bebelușul

de: Nechifor Ioana
24 07. 2019

Mihai Morar, prezentator al postului de radio Zu Tv și al emisiunii „Răi, da’ buni!” de la Antena Stars, a devenit pentru a treia oară tată. Acesta a postat prima imagine cu micuța sa, căreia i-a adresat și un mesaj special.

Mihai Morar: „Tu ești oceanul dintr-o picătură”

Devenit pentru a treia oară părinte, Mihai Morar a făcut o postare emoționantă, în spațiul online, care a strâns numeroase urări și peste 46.000 de aprecieri din partea internauților. Nașterea fetiței sale l-a determinat pe acesta să scrie un mesaj emoționant. „Să fii tu Binele, Iubirea din lumea asta dură/
Fiindcă e singura și n-o primim pe-a doua./ Dintr-un ocean, tu nu ești doar o picătură,/ Tu ești oceanul dintr-o picătură. Tu ești ROUA!”, sunt rândurile care însoțesc imaginea în care prezentatorul apare alături de noua membră a familiei sale.

”Are 2,950 kg şi 52 de centimetri. Este cea mai grea aşteptare, e un pic ca atunci când aştepţi să vină audienţele la radio. Aştepţi şi nu ştii când vine căruciorul. Sunt multe lucruri pe care nu le conştientizăm, oricum, ce am trăit acum zece ani este cu totul şi cu totul altfel, atunci aveam 20 şi ceva de ani. Emoţiile le trăieşti altfel la vârste diferite”, a declarat Mihai Morar la Radio Zu, conform libertatea.ro.

Tată de fete

Mihai și soția lui, Gabriela, mai au împreună două fete. Înainte ca soția lui să aducă pe lume noul membru al familiei lor, el a făcut publică o poză în care apare alături de aceasta. Imaginea a fost însoțită, pe pagina lui de facebook,  și o descriere adresată fiicei lor.

„ÎNAINTE SĂ VII. Trebuie să știi… Timpul s-a oprit în loc. Harbar n-am pentru cât. Nimeni n-a avut curajul să măsoare. Poate că e o secundă, poate că e o viață…

Înainte să vii. Tu și toți ceilalalți copii.
Înainte ca viața să dea viață. Timpul, îți spun, s-a oprit în loc. Și tu erai la granița nemarcată dintre pacea din placentă și prima ta amprentă. Erai în linștea absolută dintre pântecele unei lumi, însăși Mama, și scutecele altei lumi, însăși Lumea. Zburai impoderabil între genune și minune. Tu și toți ceilalți copii.

Te pregăteai de saltul universal, desprinderea de cordonul ombilical, singura ta jucărie până acum, și prinderea perfectă în pumnul tău minuscul a unui deget părintesc, primul punct de sprijin sigur în Lumea nouă, unde jucăria preferată a oamenilor este joaca de-a Binele și Răul.

Înainte să vii. Inainte ca viața să dea viață. Timpul s-a oprit în loc. Pregătit să-ți audă strigătul unic, prin care te transformi din ecografie în demografie. Timpul te aștepta pe tine. Să te lepezi de lichidul amniotic și să-ți umpli plămânii de aerul biotic.

Înainte să vii. Înainte ca viața să dea viață. Înainte să fii în evidența populației, tu ești ”evidența iubirii”. Înainte să fii printre NOU-NĂSCUȚI. Înainte să fii printre NOI – RENĂSCUȚI.”