02 oct. 2023 | 15:03

A desfăcut borcanul de castraveţi de la Kaufland și a rămas șocată. Ce era înăuntru? „Sunt revoltată”

Sănătate
A desfăcut borcanul de castraveţi de la Kaufland și a rămas șocată. Ce era înăuntru?
Ce a găsit în borcanul de castraveţi de la Kaufland

Kaufland este unul dintre magazinele preferate ale românilor, de unde mulți dintre ei își fac cumpărăturile necesare pentru mesele de zi cu zi. O femeie din Satu Mare, însă, cu siguranță nu va mai trece niciodată pragul acestui supermarket. Iată ce a găsit în borcanul de castraveți pe care l-a cumpărat.

Ce a găsit în borcanul de castraveţi de la Kaufland

O femeie din Satu Mare a avut parte de o surpriză total neplăcută atunci când a mers la Kaufland. Deși nu obișnuiește să facă cumpărături din acest lanț de magazine, a mers totuși și a cumpărat câteva produse, printre care și un borcan de castraveți marcă proprie a magazinului, cu Eticheta galbenă.

Însă în momentul în care a ajuns acasă și a deschis borcanul, a fost extrem de dezgustată de ceea ce era înăuntru. Prin urmare, femeia a decis să facă o sesizare în presa locală.

A fost dezgustată

Aceasta a trimis un mesaj publicației Informația Zilei din Satu Mare, în care a povestit toată pățania sa. A început prin a spune că, deși nu este fana acestui magazin, a decis să meargă să cumpere câteva produse.

În continuare, aceasta povestit și despre alte nereguli pe care le-a observat în magazin, legate de curățenie, de lipsa de profesionalism a personalului sau de faptul că a avut probleme cu cardul, în momentul plății, dar s-a concentrat cel mai tare pe produsul pe care l-a cumpărat și care i-a lăsat un gust amar.

A desfăcut borcanul de castraveţi de la Kaufland și a rămas șocată

Ce a găsit în borcanul de castraveţi de la Kaufland

Citește și: A cumpărat un sac de cartofi de la supermarket, însă ce a găsit în interior i-a lăsat un gust amar. A alertat imediat autorităţile!

”Cine m-a pus să merg la Kaufland?”

Femeia a dezvăluit faptul că în momentul în care a desfăcut borcanul de castraveți în valoarea de 7,49 lei, produși în Turcia, a constatat că aceștia erau extrem de moi și se sfărâmau între degete.

”Vă scriu dumneavoastră, ştiu că nu mă puteţi ajuta, dar trebuie să ştie toată lumea ce se întâmplă în aşa-zisele supermarketuri. Duminică după prânz am plecat la cumpărături la Kaufland de pe strada Corvinilor din Satu Mare. Nu am obiceiul să cumpăr alimente din acest supermarket, dar în zonă se află magazinul de unde cumpăr mâncare pentru pisici (..)

Ajunsă acasă, altă dezamăgire! Desfac borcanul de castraveţi marca Kaufland, cu termen de garanţie până în decembrie 2025, şi ce să vezi: îmi intră degetele prin castraveţi. Ok, îmi zic, primii 2-3 sunt mai moi, restul sigur sunt buni. Surpriză, surpriză! Toţi castraveţii din borcan s-au sfărâmat între degete când i-am luat.

Asta este, dacă nu am cumpărat borcanul cu 13 lei, marcă românească. Ăștia sunt castraveţii de 7,49 lei, produşi în Turcia, îmbuteliaţi în Republica Moldova. Ghinion! Cine m-a pus să merg la Kaufland? Uneori prea multă reclamă strică!”, a spus femeia, revoltată.

Citește și: Ce a găsit o femeie în lasagna pe care a cumpărat-o din Lidl România. A avut șocul vieții când a ajuns acasă

Parteneri
De ce sunt evreii atât de bogați și inteligenți. Gestul pe care-l fac femeile din Israel în timpul sarcinii
Redactia.ro
Tunelurile vechi de aproape 130 de ani care leagă două orașe importante pe sub munți. De ce au fost abandonate
Click.ro
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Trei noi filme de groază de vizionat luna aceasta, acum când numărătoare inversă pentru Halloween a început
EVZ.ro
Alertă medicală în România! Virusul care poate să te ucidă în 48 de ore a ajuns în spitale. A fost confirmat primul caz
Spynews
UE a impus restricții. Ursula a tăiat acest drept. România, obligată sa respecte legea
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
MII de pensionari, PUȘI pe LISTA de AȘTEPTARE. ANUNȚUL Casei de Pensii
Mediaflux
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro