A combinat bicarbonat de sodiu și miere, iar apoi a avut un șoc. Descoperirea făcută după 10 zile

A combinat bicarbonat de sodiu și miere, iar apoi a avut un șoc. Descoperirea făcută după 10 zile
Bicarbonat de soidu și miere pentru creșterea numărului de electroliți

Cercetătorii au descoperit că această combinație de bicarbonat de sodiu și miere are o multitudine de beneficii pentru sănătate și pentru piele. Mierea este deja folosită pe scară largă în îngrijirea sănătății și în frumusețe. Puțini oameni știu că bicarbonatul de sodiu are și o altă utilizare în afară de creșterea prăjiturilor.

Descoperiți beneficiile combinației de bicarbonat de sodiu și miere

Aceeași cercetători spun că ideea de a amesteca cele două elemente pare bizară deoarece celulele canceroase se hrănesc cu zahăr. Dar, în acest caz, zahărul acționează foarte diferit. Celulele canceroase nu vor folosi zahărul pentru creșterea lor ulterioară, deoarece bicarbonatul de sodiu le va neutraliza complet.

Mierea este contrar celulelor canceroase, care consumă de 15 ori mai multă glucoză, comparativ cu celulele sănătoase. Datorită mierii, bicarbonatul de sodiu va putea intra și distruge celulele canceroase.

Bicarbonat de sodiu și miere,remediul care poate distruge aproape orice boală
Puteți face o băutură din miere și bicarbonat de sodiu acasă, care este mult mai ieftin decât să cumpărați băuturi sportive.

Un amestec de bicarbonat de sodiu și miere vă va ajuta să vă tratați acneea, de exemplu. Bicarbonatul de sodiu vă poate ajuta să vă desfaceți porii, în timp ce mierea este antibacteriană și antiinflamatoare, ceea ce poate reduce roșeața și vă poate curăța pielea. Se amestecă împreună aceste două ingrediente, se aplică pe față, se lasă să acționeze 15 minute și se clătește.

Bicarbonat de sodiu și miere pentru sănătatea pielii

Puteți face măști de față cu aceste două ingrediente, care vă vor ajuta să îndepărtați murdăria și să vă desfaceți porii. Folosiți o jumătate de linguriță de praf de copt și o linguriță de miere organică. Se amestecă bine și se aplică pe față. Lăsați să acționeze câteva minute, apoi clătiți cu apă caldă. Pentru a o folosi ca mască de față, lăsați-o aprinsă până când pasta se usucă, apoi clătiți-o.

Ajută la eliminarea pentru cicatrici ale acneei

Cicatricile acneice pot fi încăpățânate, dar aplicarea mierii și a bicarbonatului de sodiu este una dintre cele mai bune modalități de a exfolia pielea și de a estompa petele. Utilizați o linguriță de praf de copt, o linguriță de miere și o jumătate de linguriță de scorțișoară praf. Amestecă toate ingredientele, apoi aplică masca de față uniform pe față și pe gât. Lăsați-l să se usuce timp de 20 de minute și spălați-l cu apă rece. Se usucă pielea și se aplică cremă hidratantă. Faceți acest lucru de două sau trei ori pe săptămână pentru cele mai bune rezultate.

Combinația se poate folosi ca ajutor digestiv

Bicarbonatul de sodiu este excelent pentru a ajuta la digerarea rapidă a alimentelor grele și pentru ameliorarea flatulenței. De asemenea, este bun pentru a ajuta la tratarea arsurilor la stomac sau a refluxului acid. Transformă acidul care vine din stomac în clorură de sodiu, ceea ce ajută la ameliorarea arderii.

Combinație folosită pentru tuse și răceli

Un remediu rapid și eficient pentru gripă, tuse și răceli este amestecarea unei lingurițe de miere, o jumătate de linguriță de praf de copt și o linguriță de suc de lămâie într-un pahar cu apă fierbinte. Se amestecă până când praful de copt s-a dizolvat complet, apoi se bea.

Ajută la creșterea electroliților

Menținerea hidratării și nivelul corect de electroliți sunt esențiale pentru un antrenament bun. Puteți face o băutură din miere și bicarbonat de sodiu acasă, care este mult mai ieftin decât să cumpărați băuturi sportive. Ia o cană de apă de cocos, un vârf de sare de mare, două sau trei picături de suc de lămâie, un vârf de bicarbonat de sodiu și o jumătate de linguriță de miere. Încălziți ușor apa de cocos și adăugați praful de copt. Se amestecă până se dizolvă complet, apoi se adaugă mierea, sarea de mare și sucul de lămâie și se amestecă bine. Turnați amestecul într-o sticlă sport și sorbiți în timpul antrenamentului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI