A băut o cană de infuzie de scorţişoară pisată și a rămas uimită. Ce s-a întâmplat în doar 5 minute

A băut o cană de infuzie de scorţişoară pisată și a rămas uimită. Ce s-a întâmplat în doar 5 minute
Ce se întâmplă dacă bei o cană cu infuzie din scorțișoară?

Ce se întâmplă dacă bei infuzie de scorțișoară pisată? O femeie care a consumt o cană cu băutura din aceste două ingrediente a rămas uimită. Acesta a văzut imediat care sunt beneficiile acestui lucru. Te-ar putea ajuta în momente stresante sau jenante.

Tuc util în momente tensionate: ce se întâmplă dacă bei o cană cu infuzie de scorțișoasă pisată

De-a lungul timpului, oamenii s-au întrebat ce semnifică exact sughițul. În toți anii aceștia au apărut desigur explicațiile specialiștilor, dar și cele băbești care arată din bătrâni că atunci când sughiți cu siguranță te pomenește cineva.

Mai exact, acesta apare din cauza unei perturbări la nivelul căilor nervoase care leagă creierul de diafragm. Totul se produce în timp ce mușchiul situat între plămâni și stomac se irită și începe să se contracte, cauzând astfel spasme musculare.

Fiecare contracție e urmată de o închidere bruscă a corzilor vocale care produce ceea ce cunoaștem drept sughiț. Diafragmul funcționează în tot acest timp perfect, așa că nu ai de ce să-ți faci griji.

Cu toate astea, cu siguranță toată lumea a fost pusă într-o situație aparte începând să sughită pe diverse motive, iar momentul devenind jenant în public. Unii reacționează astfel la stres și la emoții sau după ce beau puțină apă.

Există câteva remedii pentru a ieși rapid din această situație printre care o cană cu infuzie de scorțișoară. Poți să fii liniștit după ce consumi băutura, pentru că ai scăpat de sughiț.

5 moduri prin care să rezolvi mai repede situația

-Cea mai la îndemână metodă de a scăpa de sughiţ este reţinerea pentru un timp a respiraţiei. Astfel, mişcarea muşchiului diafragm va fi împiedicată pentru scurt timp, evitându-se spasmul acestuia şi implicit oprindu-se producerea sughiţului.
-Puneţi o pungă de hârtie în dreptul nasului şi gurii şi respiraţi în ea de mai multe ori. Această metodă are menirea de a normaliza respiraţia şi de a calma mucoasa tractului bronho-pulmonar.
-Beţi cu sorbituri mici puţină apă rece sau sugeţi un cub de gheaţă. O altă variantă este să beţi apă pe partea cealaltă a buzei paharului, ţinând capul aplecat.
-Dacă sughiţul este provocat de un stomac prea plin după o masă copioasă, atunci beţi imediat după masă un ceai de mentă. Acesta are efect relaxant şi calmează spasmele digestive.
-Un alt ceai foarte bun care opreşte sughiţul este cel de seminţe de mărar. Opăriţi o linguriţă de seminţe cu 250 ml apă clocotită, timp de 3 minute, apoi beţi acest ceai neîndulcit. (Sursa: click!.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI