24 iun. 2021 | 15:59

A băut 12 energizante pe zi, timp de 1 an. Ce a pățit apoi e dramatic

Diverse
A băut 12 energizante pe zi, timp de 1 an. Ce a pățit apoi e dramatic
Ce s-a întâmplat cu un bărbat ce a consumat energizante în fiecare zi. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Mulți specialiști nu recomandă consumul de băuturi energizante, dar un bărbat a băut în fiecare zi, timp de un an, aceste lichide. Experimentul s-a terminat dramatic, din păcate, pentru că acesta a pățit un lucru ce întrece imaginația oricui și de care toată lumea ar trebui să se ferească.

Ce s-a întâmplat cu un bărbat ce a consumat 12 energizante pe zi

Lee Karmen, în vârstă de 55 de ani, obișnuia să bea între 8 și 12 energizante în fiecare zi. Chiar dacă acest obicei este considerat complet nesănătos de foarte mulți medici, bărbatul nu a ascultat de sfatul nimănui până când o întâmplare dramatică nu l-a făcut să se gândească la stilul său de viață și să anunțe pe toată lumea din jurul său că lichidele sunt foarte periculoase.

Bărbatul din Marea Britanie a suferit un atac de cord după un an în care a băut foarte multe doze ce conțineau energizant. După ce a trecut prin momente cu adevărat critice, el s-a întors împotriva obiceiului la care nu putea să renunțe în trecut. Acesta susține acum că energizantele ar trebui să fie interzise pentru că fac mult rău. De asemenea, Lee Karmen își dorește ca aceste lichide să nu mai fie vândute persoanelor sub 16 ani.

Experiment dramatic. Prin ce a trecut, de fapt, bărbatul

„În acel moment consumam opt până la 12 pe zi (doze de energizant). Mergeam la pub și cumpăram baxuri de 24 de doze și le consumam ca pe oricare altă băutură. Munceam mult și le beam ca să pot face treabă. Am făcut asta timp de un an.

Într-o zi am făcut atac de cord și m-am prăbușit. A trebuit să îmi pun un stent. Acum va trebui să iau toată viața medicamente din cauza acestor băuturi. Când eram în spital, medicul mi-a spus că atacul de cord a fost cauzat de consumul de băuturi energizante. Nu mă gândeam că pot avea probleme de la ele.”, a spus Lee Karmen.

Gest disperat făcut de un bărbat. Ce i-a făcut propriului copil după ce l-a prins cu un energizant

Acesta a realizat cu stupoare, chiar după ce a suferit atacul de cord, că fiica lui a putut să cumpere de la magazin o astfel de băutură. Din păcate, micuța are doar 10 ani, așa că Lee Karmen a fost extrem de nervos după ce și-a dat seama că mulți tineri pot să aleagă să bea energizante fără ca alte persoane să intervină. Cât despre ce i-a făcut propriului copil, bărbatul din Marea Britanie a recurs la un gest extrem.

„Am luat băutura și am turnat-o direct în canalul de scurgere.”, a adăugat el.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Locul din România care îți taie răsuflarea. Parcă este desprins din basme
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a cedat în închisoare. S-a terminat
Capital.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro