A băut 12 energizante pe zi, timp de 1 an. Ce a pățit apoi e dramatic

A băut 12 energizante pe zi, timp de 1 an. Ce a pățit apoi e dramatic
Ce s-a întâmplat cu un bărbat ce a consumat energizante în fiecare zi. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Mulți specialiști nu recomandă consumul de băuturi energizante, dar un bărbat a băut în fiecare zi, timp de un an, aceste lichide. Experimentul s-a terminat dramatic, din păcate, pentru că acesta a pățit un lucru ce întrece imaginația oricui și de care toată lumea ar trebui să se ferească.

Ce s-a întâmplat cu un bărbat ce a consumat 12 energizante pe zi

Lee Karmen, în vârstă de 55 de ani, obișnuia să bea între 8 și 12 energizante în fiecare zi. Chiar dacă acest obicei este considerat complet nesănătos de foarte mulți medici, bărbatul nu a ascultat de sfatul nimănui până când o întâmplare dramatică nu l-a făcut să se gândească la stilul său de viață și să anunțe pe toată lumea din jurul său că lichidele sunt foarte periculoase.

Bărbatul din Marea Britanie a suferit un atac de cord după un an în care a băut foarte multe doze ce conțineau energizant. După ce a trecut prin momente cu adevărat critice, el s-a întors împotriva obiceiului la care nu putea să renunțe în trecut. Acesta susține acum că energizantele ar trebui să fie interzise pentru că fac mult rău. De asemenea, Lee Karmen își dorește ca aceste lichide să nu mai fie vândute persoanelor sub 16 ani.

Experiment dramatic. Prin ce a trecut, de fapt, bărbatul

„În acel moment consumam opt până la 12 pe zi (doze de energizant). Mergeam la pub și cumpăram baxuri de 24 de doze și le consumam ca pe oricare altă băutură. Munceam mult și le beam ca să pot face treabă. Am făcut asta timp de un an.

Într-o zi am făcut atac de cord și m-am prăbușit. A trebuit să îmi pun un stent. Acum va trebui să iau toată viața medicamente din cauza acestor băuturi. Când eram în spital, medicul mi-a spus că atacul de cord a fost cauzat de consumul de băuturi energizante. Nu mă gândeam că pot avea probleme de la ele.”, a spus Lee Karmen.

Gest disperat făcut de un bărbat. Ce i-a făcut propriului copil după ce l-a prins cu un energizant

Acesta a realizat cu stupoare, chiar după ce a suferit atacul de cord, că fiica lui a putut să cumpere de la magazin o astfel de băutură. Din păcate, micuța are doar 10 ani, așa că Lee Karmen a fost extrem de nervos după ce și-a dat seama că mulți tineri pot să aleagă să bea energizante fără ca alte persoane să intervină. Cât despre ce i-a făcut propriului copil, bărbatul din Marea Britanie a recurs la un gest extrem.

„Am luat băutura și am turnat-o direct în canalul de scurgere.”, a adăugat el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI