A ars-o pentru like-uri pe Facebook: gestul teribil al unui bărbat inconștient

Inconștiența unor oameni când vine vorba de like-uri pe Facebook sau Instagram nu cunoaște limite. Puțini sunt însă la fel de inconștienți precum un bărbat din Argeș.

Deși s-ar putea să nu fie ilegal să-ți dai foc la propria mașină, dacă nu cumva te duc la asigurări și sper să te despăgubească după, cu siguranță nu ești sănătos la cap dacă faci asta. Se pare totuși că partajările pe Facebook, like-urile, comentariile și alte tipuri de reacții au fost suficiente pentru a ambiționa un om să-și incendieze autoturismul.

masina flacari arges

Evenimentul ciudat s-a petrecut în urmă cu mai puțin de 24 de ore, într-o localitate din Argeș. Un tânăr s-a apucat să facă o transmisiune live pe profilul personal de Facebook. În primele momente, a menționat că urmează să-și dea foc la mașină.

Dacă ai fi avut ocazia să vezi clipul în direct, ți-ar fi crescut tensiunea nu de la manifestările de teribilism ale bărbatului, ci de la copiii care se jucau în preajma bolidului și asistau îndeaproape la pregătiri. În final, i-a dat foc. A început cu scaunul din dreapta față și, după doar câteva momente, focul s-a extins pe întreaga suprafață a autoturismului. Imediat, o puteai vedea înfășurată în flăcări.

Ca stupidul întregului moment să atingă apogeul, fără să te chinui prea mult, pe coloana sonoră a clipului îl poți auzi pe proprietarului mașinii. ”Dați distribuiri că se face focul mare!” este îndemnul bărbatului care fie nu are ce face cu banii, fie este un piroman care și-a găsit refularea în like-uri și partajări pe Facebook. Indiferent care este explicația, astfel de clipuri sunt periculoase, mai ales pentru tinerii ușor influențabili.

Acesta este și motivul pentru care clipul a fost șters de către echipa din spatele rețelei sociale, la scurt timp după ce a ajuns online. Ar fi fost interesant să știm dacă mașina mai era funcțională când a decis să-i dea foc. În cazul în care îți dorești teribil să vezi clipul integral al evenimentului, îl găsești pe Observator.tv. Se pare că au reușit să-l descarce de pe rețeaua socială înainte să fi fost șters.