13 nov. 2023 | 15:33

A apărut certificatul de deces al lui Matthew Perry. Nu scrie nici acum cauza morții

News
A apărut certificatul de deces al lui Matthew Perry. Nu scrie nici acum cauza morții
A aparut certificatul de deces al lui Matthew Perry. Nu scrie nici acum cauza mortii

Matthew Perry a plecat subit din această lume, la doar 54 de ani. Nu se cunoaște nici acum adevăratul motiv pentru care s-a stins din viață și toată lumea aștepta rezultatul autopsiei. Odată sosit, acesta șochează: nu scrie nici acum cauza morții marelui actor. Ce este precizat în certificatul de deces.

Ce scrie în certificatul de deces al lui Matthew Perry

Matthew Perry a plecat în mod subit din această lume. Marele actor ne-a părăsit la doar 54 de ani, când a fost găsit fără suflare de asistentul său în jacuzzi-ul din locuinţa sa din Los Angeles.

Nimeni nu a avut o explicație pentru cele întâmplate, iar toată lumea spera că lucrurile se vor clarifica atunci când va sosi rezultatul autospiei. Investigația medicală este gata, dar încă nu există un răspuns la nelămurirea tuturor.

La două săptămâni de la moartea lui Matthew Perry, certificatul de deces a fost eliberat. Se precizează doar că a fost realizată o autopsie a trupului neînsuflețit, dar cauza morții tot nu este specificată.

După finalizarea testelor toxicologice, Departamentul de Sănătate Publică al comitatului Los Angeles va face public motivul decesului. Este nevoie și de această procedură, pentru că este cunoscut faptul că bărbatul se lupta cu o dependență puternică de droguri și alcool de ani buni.

Artistul avea planuri mari de viitor

Matthew Perry a fost unul dintre cei mai mari actori ai acestei lumi. A fost mereu o persoană transparentă, care nu și-a ascuns adicțiile cu care se lupta. A vorbit deschis despre faptul că alcoolul și drogurile l-au distrus, astfel încât a fost chiar la un pas de moarte.

Vezi și: Actorii din Friends, mesaj comun după moartea lui Matthew Perry: ‘Suntem devastați’

Medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire, dar a reușit să învingă problemele de sănătate cu care s-a ales din cauza substanțelor interzise. Actorul mărturisea că ar fi făcut orice ca să poată bea și nu se putea abține de la acest obicei periculos.

„Nu știam cum să mă opresc. Dacă poliția ar fi venit la mine acasă și mi-ar fi spus: Dacă bei în seara asta te vom duce la închisoare, aș fi început să fac bagajele. Nu mă puteam opri pentru că boala și dependența sunt progresive. Așa că devine din ce în ce mai rău pe măsură ce îmbătrânești”, spunea regretatul actor.

Mereu și-a dorit să-i ajute pe cei aflați în aceeași situație. Din acest motiv, a pus bazele unei clinici unde se puteau trata bărbații care voiau să scape de problemele cu băutura. Timp de doi ani, au trecut pragul acestei clinici o mulțime de oameni.

Își dorea, însă, să pună și bazele unei fundații, ce avea ca scop ajutorarea persoanelor care se luptă cu abuzul de substanțe. Era una dintre marile sale dorințe pe care, însă, nu a mai apucat să o îndeplinească. Voia mult să-i ajute pe ceilalți, dar viața a avut alt plan pentru el.

Matthew Perry a murit cu o dorință neîmplinită

Matthew Perry a plecat dintre noi cu mare durere în suflet. Acesta a avut multe relații de-a lungul anilor, numai cu femei frumoase și celebre, printre care se numără: Julia Roberts (între 1995 și 1996), Yasmine Bleeth în 1996, Neve Campbell în 1998, Maeve Quinlan (2002-2003), Lauren Graham în 2003, Rachel Dunn (2003 -2005) și Lizzy Caplan (2006 – 2012).

Te-ar putea interesa și: Mesajele pe care Matthew Perry le-a trimis unei actrițe cu puțin timp înainte să moară: ‘Cât de frumoasă ești’

Chiar dacă a avut relații serioase și a ajuns chiar și la logodnă, nu a fost niciodată căsătorit. Acesta mărturisea că el le părăsea pe femeile din viața lui: ”De asta mă tem, de asta mă despart de ele. Le părăsesc primul pentru că am impresia că or să mă anihileze”.

Marele actor își dorea foarte mult să găsească dragostea adevărată. Mereu a avut impresia că iubitele lui au stat cu el doar pentru bani, motiv pentru care își dorea o femeie care să se poată susține singură din punct de vedere financiar.

Matthew Perry nu a avut nici moștenitori. Cu toate acestea, visa să devină tată, iar asta era una dintre marile sale dorințe. Actorul a dezvăluit că stătea mereu printre copii, trăia cu ei și își dorea foarte mult să aibă și el propriul său urmaș, considerând că va fi un părinte minunat.

”Cred că aș fi un tată grozav, chiar cred. Am crescut cu o mulțime de copii în jur și abia aștept să am și eu”, mărturisea Matthew Perry.

Viața a avut, însă, alte planuri pentru marele actor. A plecat subit din această lume, cu sufletul plin de regrete, pentru că nu și-a îndeplinit multe dintre dorințele pe care le avea.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Se anunță sărbători de poveste. Prognoza meteo pentru Crăciun și Revelion
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Durere și lacrimi. Medicul Monica Pop, despre boala sa ucigașă: Fiecare om are asta
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
Răsturnare privind ADERAREA la SCHENGEN! ZI DECISIVĂ AZI
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro