A amestecat bicarbonat de sodiu cu ulei de cocos și a așteptat 15 minute. Ce truc genial și ieftin a descoperit

A amestecat bicarbonat de sodiu cu ulei de cocos și a așteptat 15 minute. Ce truc genial și ieftin a descoperit
Secretul s-a aflat! Ce se întâmplă dacă amesteci bicarbonat de sodiu cu ulei de cocos

Bicarbonatul de sodiu este un aliat util, așa că multe gospodine îl folosesc în diferite rețete după ce au descoperit că ingredientul este mai folositor ca orice produs. Totuși, puțini știu ce se întâmplă în momentul în care este amestecat cu ulei de cocos.

Amestec din bicarbonat de sodiu și ulei de cocos. Efectele sunt uluitoare

Acest ingredient miraculos este folosit în bucătărie, dar și la curățenie pentru că multe gospodine știu că pot îndepărta orice pată sau miros neplăcut folosindu-se de trucuri bio, fără a se speria atunci când vine vorba despre suprafețele delicate din casă.

De asemenea, bicarbonatul de sodiu este folosit și pentru a înlocui diferite produse scumpe de frumusețe. Femeile din toată lumea preferă să își prepare singure măștile, pentru a se asigura că o să aibă parte de o piele strălucitoare și se vor feri de probleme.

Bicarbonatul de sodiu este folosit ca exfoliant natural pentru a lumina anumite zone ale pielii, cum ar fi coatele, genunchii, axilele, dar și înmoaie cuticulele. De asemenea, el ajută la echilibrarea pH-ului tenului, așa că producția de sebum este ținută sub control dacă el este folosit în rutina de înfrumusețare.

Trucuri de frumusețe cu bicarbonat de sodiu. Știai acest secret?

În cazul în care vrei să reduci liniile de expresie și ridurile fine, atunci acest produs miraculos trebuie să devină aliatul tău! Uneori, produsele scumpe nu își fac treaba, așa că multe femei migrează către ingrediente naturale, ieftine, ce sunt la îndemâna oricui și au proprietăți uluitoare.

Acest lucru se întâmplă și cu bicarbonatul de sodiu. Pe de altă parte, uleiul de cocos este folosit și el în numeroase măști de păr sau de față, mai ales pentru că acesta hidratează pielea și o lasă catifelată, așa că o să ai de câștigat dacă alegi să folosești această combinație de succes.

Începe prin a topi uleiul de cocos într-o baie de apă dacă acesta este solid. Apoi, adaugă bicarbonat de sodiu până când obții un amestec omogen. Astfel, o să ai parte de o mască de față naturală, făcută chiar în intimitatea locuinței tale!

Mască de față cu bicarbonat de sodiu. Pielea ta o să fie strălucitoare

Spală-te bine pe față cu un săpun special pentru tenul tău și aplică masca, fără a uita de zonele importante, cum ar fi gâtul. Este necesar ca amestecul să fie aplicat cu mișcări circulare și să fie lăsat să acționeze timp de 10-15 minute.

Îndepărtează masca de pe față și gât cu apă caldă și șterge ce a mai rămas cu un prosop moale și curat. O să observi efecte uimitoare încă de la prima aplicare, mai ales pentru că pielea ta o să fie netedă, catifelată și strălucitoare fără prea mult efort!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI