A amenințat că va arunca în aer o benzinărie din București: ce s-a întâmplat după apelul la 112

Amenințare cu bombă, într-o benzinărie din sectorul 3 al Capitalei. Unde s-a întâmplat incidentul și ce spun polițiștii

În prima parte a zilei de ieri, un bărbat a amenințat autoritățile, printr-un apel la 112. A promis că va arunca în aer o benzinărie. Consecințele gestul său s-au văzut doar la finalul zilei.

Luni dimineață, un bărbat român din București a inițiat un apel la 112. La momentul respectiv, se afla la o benzinărie din sectorul 3 al Capitalei. A sunat doar pentru a atrage atenția persoanei de la capătul firului că urmează să arunce în aer benzinăria.

Motivele gestului său extrem, care l-ar putea costa foarte mult pe termen lung, sunt necunoscute. Important este însă faptul că a menționat în apelul său la urgențe câteva detalii care au facilitat capturarea. În cea mai mare parte a zilei de luni, el s-a aflat după gratii, la scurt timp după sosirea poliției în apropiere.Benzina și motorina se ieftinesc din nou. Care este prețul carburanților la pompă

Evenimentul s-a petrecut în zona Bulevardului Corneliu Coposu, sectorul trei al Capitalei. „Având în vedere că este în apropierea unei benzinării, persoanele au fost evacuate și a fost constituit un perimetru de siguranță. La fața locului se află polițiști ai Brigăzii Rutiere, care au restricționat traficul în zonă, precum și polițiști ai Serviciului Acțiuni Speciale”, anunță Poliția Capitalei.

Un comunicat oficial pe marginea subiectului a fost publicat și de cei de la SRI. Aceștia sunt cât se poate de afectați de situație.

”Un bărbat a făcut un apel la 112 și a făcut o serie de amenințări care se constituie într-un incident de securitate. A amenințat că deține material exploziv în portbagajul autoturismului său. Serviciul Român de informații, în cooperare cu Poliția, au întreprins măsuri specifice. În aceste momente, bărbatul se află în custodia poliției. Echipa pirotehnică a SRI se află la fața locului, a fost instituit perimetrul de siguranță și se procedează la investigarea pirotehnică a mașinii.”, se arată în documentele SRI.
Până la finalul zilei de ieri,  bărbatul a fost arestat, chiar dacă nu i-au fost găsite materiale pirotehnice în portbagajul mașinii. Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost internat la o unitate spitalicească pentru investigații de specialitate, transmite Poliția. În final, sunt șanse foarte mari să sufere de o afecțiune psihiatrică.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI